Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εύκολες φθινοπωρινές ιδέες για να ανανεώσεις το στυλ σου!

2 Νοεμβρίου 2017 15:30
Εύκολες φθινοπωρινές ιδέες για να ανανεώσεις το στυλ σου!

Καμιά φορά, είναι εύκολο να υποθέσει κανείς, ότι βλέποντας μια φωτογραφία από το fashion show μιας πασαρέλας ή ακόμα και την street style εμφάνιση μιας fashionistas, μπορεί να κατανοήσει το στιλ, την τάση και όλα αυτά τα στοιχεία και λεπτομέρειες που το απαρτίζουν, ώστε να τα υιοθετήσει κι ο ίδιος.

Δεν είναι έτσι πάντα τα πράγματα, όμως, έχω να σου πω. Θέλει καμιά φορά να «κωδικοποιήσουμε» την εμφάνιση που βλέπουμε, έτσι ώστε να καταλάβουμε πόσο τελικά υλοποιήσιμη ή όχι είναι, για την εμφάνιση μιας απλής, καθημερινής γυναίκας.

Αυτό συμβαίνει κυρίως με τις τάσεις. Καμία φορά, μπορεί να τις βλέπουμε, να τις θαυμάζουμε να θέλουμε να τις υιοθετήσουμε και εμείς και δεν ξέρουμε πώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Καταγγελία - σοκ για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Προσπάθησε να "ξαναχτυπήσει" ο δράστης;

Ε, αυτό σου λέω εγώ παρακάτω. Κάνω “breakdown" μερικές από τις φθινοπωρινές τάσεις και «διάσημα» στιλ γενικότερα και σου λέω πώς μπορείς να τα φορέσεις, στην καθημερινότητά σου!

Πες ναι στο «διπλό» denim

Η τάση του denim ήρθε για να μείνει. Αν δεν ξέρεις πώς να την εφαρμόσεις, απλά φόρεσε ένα τζιν παντελόνι με ένα τζιν πουκάμισο. Απλά τα πράγματα.

Mix & match

Το να «μιξάρεις» διαφορετικά μοτίβα δεν είναι πάντα εύκολο. Γι’ αυτό θυμήσου ότι τα φλοράλ και το ριγέ, ταιριάζουν πάντα!

Μονοχρωμία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Η θυελλώδης σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο! Αυτόν φωτογράφισε στον Λιάγκα ότι την έδερνε;

Όταν έχεις αμφιβολίες για το αν κάποια χρώματα ταιριάζουν, απλά πες «ναι» στην μονοχρωμία. Είναι πάντα της μόδας και πάντα προσφέρει κομψότητα.

Θέμα αντίληψης

Κράτα ένα backpack στο χέρι! Ναι, αυτό θα κάνει την εμφάνισή σου πιο σοφιστικέ! Ποιος να το περίμενε…

Παίξε με τα μεγέθη

Θέλεις το στιλ σου να θυμίζει των γυναικών που βλέπεις στον δρόμο; Τότε είναι σημαντικό να «παίξεις» με τα μεγέθη. Μην «κολλάς» με τα πολύ στενά ρούχα ή τα πολύ κοντά ρούχα. Παίξε με τα μεγέθη, τα μήκη φορώντας για π.χ. ένα κοντό τοπ με ένα oversized μακρύ jacket!

Κάνε statement

Κάνε τις εμφανίσεις σου να ξεχωρίζουν με ένα graphic t-shirt ή με ένα που έχει τυπωμένο πάνω του κάποιο μήνυμα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share