Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το μοναδικό παντελόνι που δεν φεύγει από τη μόδα ποτέ!

27 Οκτωβρίου 2017 23:40
Το μοναδικό παντελόνι που δεν φεύγει από τη μόδα ποτέ!

Eίναι ένα από τα πιο hot items της γκαρνταρόμπας.

Αυτό το ρούχο έχει πολλά πρόσωπα: είναι θηλυκό και ροκ, είναι δυναμικό και νεανικό, μπορεί να φορεθεί πρωί, μπορεί να φορεθεί και βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Πήγε στον γιατρό επειδή είχε τρομερό πονοκέφαλο και αυτό που βρήκανε στο αυτί της... την έκανε να ουρλιάξει (Photos+video)

Μπορεί να γίνει κομμάτι μιας casual ή επίσημης εμφάνισης, να φορεθεί με ankle boots ή ψηλοτάκουνα, με flat ή με over the knee μπότες.

Το δερμάτινο παντελόνι είναι μια επιλογή που και τη φετινή σεζόν, έρχεται για να μείνει.

Τολμήστε να πειραματιστείτε με διαφορετικά υφάσματα για να το συνδυάσετε. Για το office look σας, συνδυάστε το με λευκό πουκάμισο, στιλάτο blazer και μυτερά pumps.

Σε skinny (ταιριάζουν σε γυναίκες με πιο αδύνατα πόδια, όμως ακόμη κι αν αυτό δεν είναι το δυνατό σου σημείο, μπορείς να το συνδυάσεις με μια μακριά μπλούζα κι ένα μπλέιζερ, για να κρύψεις τις ατέλειές σου) ή οversized γραμμή, με ένα απλό T- Shirt, με cropped top, με flat μπαλαρίνες ή με τα αθλητικά σας μπορεί γίνει η επιλογή που θα αναδείξει την πιο rock, punk αλλά και sexy πλευρά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα: Ποια σοβαρή εξέταση δεν τιμολογείται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ!

Το δερμάτινο παντελόνι αποδεικνύει ότι δεν φεύγει εύκολα από τη μόδα. Απλά γιατί κάθε ευέλικτο κομμάτι που μας κάνει να νιώθουμε πιο γοητευτικές, που μας χαρίζει πόντους αυτοπεποίθησης γίνεται ένα κεφάλαιο, στο μεγάλο βιβλίο της μόδας.

Το δερμάτινο παντελόνι μας χαρίζει cool εμφανίσεις, γίνεται κομμάτι κλειδί το φετινό χειμώνα.

πηγή: bovary.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share