Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Ξεγυμνώσαμε" την Kate Middleton!!! Ποιο είναι τελικά το στυλ της Δούκισσας του Cambridge;;;

8 Ιανουαρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

Η Κέιτ πάντοτε πουλάει από την κορυφή ως τα νύχια. Το περιοδικό Vogue κατέγραψε την εγκυμονούσα Δούκισσα του Κέιμπριτζ, την «ξεγύμνωσε» και ανέλυσε το στυλ της.

Η ανάλυση του περιοδικού επικεντρώθηκε στα ρούχα που φορούσε στις 100 τελευταίες εμφανίσεις της και βρήκε ότι τα περισσότερα, δηλαδή τα 28 από τα 100 προέρχονται από το κατάστημα LK Bennett. Η Κέιτ είναι από μόνη της μία διαφήμιση. Ό,τι φοράει ξεπουλάει σε μερικές ώρες. Το μαλλί της αντιγράφεται σε κομμωτήρια σε όλη τη Βρετανία και όχι μόνο. Όσοι θέλουν τώρα να την μιμηθούν μπορούν να συμβουλευτούν απλά τον οδηγό της Vogue.

Αύριο η Δούκισσα συμπληρώνει τα 31 της χρόνια και η βίβλος της μόδας πήρε αφορμή τα γενέθλιά της για να καταγράψει τα πάντα σε αριθμούς. Κατ' αρχήν αν θέλετε να της μοιάσετε πρέπει να κρατάτε το τσαντάκι της και με τα δύο χέρια, να προτιμάτε το μπλε χρώμα ή αλλιώς το γκρι.

Αν πάλι δεν σας αρέσει τίποτα από τα δύο η Κέιτ φοράει και μωβ χρώματα και λιγότερο ροζ, πράσινα και πολύχρωμα σύνολα. Αγαπημένος της σχεδιαστής είναι ο εκλιπών σχεδιαστής Αlexander McQueen. Τον φόρεσε σε 14 περιστάσεις και επιπλέον το νυφικό της ήταν από τον οίκο του. Αν προτιμάτε κάτι πιο απλό κατευθυνθείτε στα Zara. Σε επτά περιστάσεις φόρεσε ρούχα του καταστήματος, ίσως γιατί υπάρχει κατάστημα κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον. Το περιοδικό εκτιμά ότι στο πρόσφατο τουρ της στη νοτιοανατολική Ασία και στον Ειρηνικό, η Δούκισσα πήρε μαζί της 61 αλλαξιές ρούχων, παπούτσια και καλλυντικά αξίας 1.427 λιρών το καθένα.

Τα μαλλιά της είναι ένα ακόμη ατού της. Το περιοδικό εκτίμησε ότι η διάμετρος των μπουκλών της είναι 25 χιλιοστά. Η μέση διάσταση των τσαντών της είναι 194 χιλιοστά. Προτιμά να της κρατά με το δεξί χέρι κατά 31% και με το αριστερό κατά 15% και με τα δύο χέρια στο 45% των περιπτώσεων. Ο αγαπημένος της σχεδιαστής παπουτσιών είναι ο Stuart Weitzman, που τον φόρεσε σε 13 από τις 100 περιπτώσεις, ενώ φόρεσε και Jimmy Choo προτίμησε σε εννιά περιπτώσεις.

Για περισσότερα θέματα Μόδας κάντε κλικ εδώ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share