Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καλεσμένη σε γάμο τον φθινόπωρο - 16 ιδέες για να έχεις όλα τα «φώτα» πάνω σου!

13 Σεπτεμβρίου 2017 13:07
Καλεσμένη σε γάμο τον φθινόπωρο - 16 ιδέες για να έχεις όλα τα «φώτα» πάνω σου!

Το καλοκαίρι άφησε πίσω του το all white look και τις αέρινες γραμμές.

Το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική περίοδος σε στιλιστικό επίπεδο: τα χρώματα αλλάζουν και τα υφάσματα γίνονται πιο «βαριά». Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο μέσα στο επόμενο διάστημα και δεν μπορείς να καταλήξεις στο ποιο είναι το κατάλληλο outfit για σένα, σου έχουμε προτάσεις που μπορεί να βοηθήσουν. Βασικό κριτήριο για την τελική σου επιλογή είναι το προσωπικό σου στιλ. Θέλεις το ρούχο που θα επιλέξεις να είναι κομψό, να εντυπωσιάσει, να κολακέψει το σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό: Σάλος με το ριάλιτι - αποτυχία! Τι συμβαίνει στα κρυφά με τους συγγενείς των παικτών και αποτελεί σκάνδαλο;

Ο στόχος να τραβήξεις τα βλέμματα πολλές φορές οδηγεί σε ασυγχώρητα στιλιστικά λάθη που θα μπορούσες κάλλιστα να είχες αποφύγει. Κραυγαλέες επιλογές ή λάθος συνδυασμοί που τραβούν τα βλέμματα για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.Για έναν φθινοπωρινό γάμο, μπορείς να επιλέξεις είτε ένα μάξι ή ένα midi φόρεμα, είτε μια ολόσωμη φόρμα ή μια παντελόνα με ένα εντυπωσιακό τοπ. Κόκκινο, μαύρο, πράσινο, navy, κίτρινο, καρό και floral είναι οι αποχρώσεις και τα prints που κυριαρχούν.

Το wrap dress εξακολουθεί να είναι μια σίγουρη επιλογή αν θέλεις να φόρεσεις ένα φόρεμα που θα κολακέψει το σωματότυπό σου. Aν θες το φόρεμα να αφήνει μια πιο νεανική αίσθηση, υπάρχει και η επιλογή του slip dress.

Η ολόσωμη φόρμα έχει αντικαταστήσει το cocktail dress και ως statement κομμάτι μπορεί να εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή εμφάνισή, αν ο συνδυασμός δύο κομματιών για σένα είναι πονοκέφαλος. Δαντέλα, διαφάνεια, τούλι, παγιέτες, floral και καρό είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν στις επιλογές μας για την εμφάνιση σε φθινοπωρινό γάμο, αν βέβαια, ταιριάζουν στο προσωπικό σας στιλ.

1) Oλόσωμη φόρμα, Zimmermann

2) Ολόσωμη φόρμα, Jonathan Simkhai

3) Jacquard midi dress, Zara

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νυχτερινή έξοδος για την Ελένη Μενεγάκη: Πιάστηκε στα "πράσα" με τον...

4) Slip dress, Willa & Mae

5) Velvet maxi dress, by Μalene Birger

6) Maxi φόρεμα με δαντέλα, Mango

7) Zimmermann, mini wrap dress

8) Midi φόρεμα, FInders Keepers

9) Off-the-shoulder crepe midi dress, Roland Mouret

10) Φόρεμα, Jacquemus

11) Ruffled Wrap Dress, Self Portrait Dress

12) Slip dress, Voz

13) Bελουτέ φόρεμα, Preen By Thornton Bregazzi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρόφιμο από την αγορά που το αγοράζουμε όλοι καθημερινά!

14) Floral φόρεμα, Vilshenko

15) Sequin-embellished mini dress, Balmain

16) Tulle dress, Sandra Mansour

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share