Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα λάθη που κάνεις στο ντύσιμο σου όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο!

28 Ιουλίου 2017 22:10
Τα λάθη που κάνεις στο ντύσιμο σου όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο!

Το να κάνεις μια κομψή και ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνιση σε έναν (καλοκαιρινό) γάμο είναι πιο απλό απ’όσο φαντάζεσαι.

Αρκεί να έχεις κατά νου συγκεκριμένες παραμέτρους και κριτήρια που θα σε οδηγήσουν στις σωστές επιλογές. Και όπου «σωστές», βάλε κολακευτικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νατάσα Θεοδωρίδου αχώριστη με την κόρη της: Φωτογραφίες από την τελευταία τους έξοδο!

Ο στόχος να τραβήξεις τα βλέμματα πολλές φορές οδηγεί σε ασυγχώρητα στιλιστικά λάθη που θα μπορούσες κάλλιστα να είχες αποφύγει. Κραυγαλέες επιλογές ή λάθος συνδυασμοί που τραβούν τα βλέμματα για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Το ρούχο και το παπούτσι που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο τόσο στο προσωπικό σου στιλ όσο και στο «ύφος» της γαμήλιας τελετής και γινόμαστε αμέσως πιο συγκεκριμένοι: πχ. δεν νοείται να εμφανιστείς σε ψηλοτάκουνο σε γαμήλιο πάρτι που γίνεται σε παραλία ή είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό να εμφανιστείς υπερβολικά σέξι σε μια γαμήλια τελετή. Ολα με μέτρο.

Το φετινό καλοκαίρι αγαπά τις αέρινες γραμμές. Το ροζ, το κίτρινο, το κόκκινο και το λιλά. Τα κεντήματα. Τους υπερμεγέθεις φιόγκους. Την δαντέλα. Tην διαφάνεια. Τo floral. Το color-blocking, δηλαδή τον απρόσμενο συνδυασμό έντονων χρωμάτων. Τις ρίγες. Τα μάξι φορέματα.

Ας δούμε αναλυτικά τα 5 στιλιστικά λάθη που θα πρέπει να αποφύγεις ως καλεσμένη σε γάμο:

1) Δώσε σημασία στην ώρα και την τοποθεσία του γάμου: Η επιλογή σου καλό θα ήταν να ταιριάζει με την ώρα που γίνεται ο γάμος, την τοποθεσία του, το «ύφος» του. Αν ο γάμος πραγματοποιηθεί νωρίς το μεσημέρι ή πολύ νωρίς το απόγευμα, δεν θα ήταν κομψό να εμφανιστείς με το look που θα επέλεγες αν ο γάμος γινόταν σε βραδινή ώρα.


2) Πες όχι στο λευκό και τις αποχρώσεις του: Λευκό θα φοράει (κατά πάσα πιθανότητα!!!) η νύφη. Δεν χρειάζεται να εμφανιστείς και εσύ με λευκό. Υπάρχουν τόσες άλλες επιλογές...

3) Η εποχή παίζει το ρόλο της: Αν ο γάμος γίνεται τον χειμώνα, ντύσου όπως προστάζει η εποχή και όχι όπως θα ντυνόσουν ως καλεσμένη σε έναν καλοκαιρινό γάμο.


4) Προσοχή στο παπούτσι: Δεν υπάρχει κάτι πιο (στιλιστικά) αμήχανο από μια γυναίκα που δεν περπατά με άνεση σε μια επίσημη περίσταση γιατί το παπούτσι δεν την «βοηθά». Δεν θα εντυπωσιάσεις αν φορέσεις πανύψηλα παπούτσια και νιώθεις ότι το πόδι σου διαλύεται από τον πόνο που μπορεί να φέρει η ορθοστασία ή ο χορός. Εδώ μπορείς να πάρεις ιδέες ακόμα και για σανδάλια που μπορείς να φορέσεις ως καλεσμένη σε γάμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέγερση σε φυλακές του Κονγκό: Ένας νεκρός και 20 δραπέτες!

5) Όχι στο προκλητικό ντύσιμο: Μια πολύ αποκαλυπτική και προκλητική εμφάνιση σε έναν γάμο μόνο αρνητικά μπορεί να σχολιαστεί. Οπότε αν έχεις σκοπό να ντυθείς προκλητικά, μάλλον πρέπει να σκεφτείς διαφορετικά, αν βέβαια δεν θες να σχολιαστείς.

 

Ροή ειδήσεων

Share