Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στυλ... 24 ώρες το 24ωρο: 5 υπέροχα σχέδια νυχιών ιδανικά για το γραφείο! (Photos)

22 Ιουνίου 2017 20:31
Στυλ... 24 ώρες το 24ωρο: 5 υπέροχα σχέδια νυχιών ιδανικά για το γραφείο! (Photos)

Στην δουλειά πρέπει να δείχνετε επαγγελματίες, προσεγμένες και θηλυκές. Ένα όμορφο μανικιούρ είναι σημαντικό συστατικό της εμφάνισης κάθε γυναίκας-επιχειρηματία. Παρακάτω θα σας δείξουμε κάποιες πολύ σικ ιδέες για μανικιούρ από τις μπλογκερ ομορφιάς hanahroxit και lulus. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες και επιλέξτε αυτές που σας αρέσουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστό τρόφιμο!

Νουντ και παστέλ αποχρώσεις

Οι νουντ και παστέλ αποχρώσεις είναι πάντα η τέλεια επιλογή αν θέλετε να πετύχετε ένα κομψό, επαγγελματικό λουκ. Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό βουρτσάκι αν θέλετε να κάνετε στα νύχια σας το σχέδιο του μαρμάρου, όπως στην εικόνα.

Φυσικό ντεγκραντέ

Οι γυναίκες που αγαπούν την κλασική εμφάνιση θα λατρέψουν και αυτό το σχέδιο σε φυσικές αποχρώσεις. Απλώστε στα νύχια σας μια στρώση ημιδιαφανούς ροζ μανό. Μετά απλώστε λίγο άσπρο μανό σε ένα σφουγγάρι και πιέστε το ελαφρά πάνω στα νύχια σας, ξεκινώντας από την μέσα. Αυξήστε σταδιακά την πίεση καθώς μετακινήστε προς την άκρη του νυχιού για να δημιουργήσετε ένα όμορφο εφέ όμπρε.

Χρυσή γεωμετρία

Ξεκινήστε σχεδιάζοντας ένα V στο κέντρο του μεσαίου νυχιού και μετά ένα μικρό τρίγωνο στην βάση του νυχιού του παράμεσου. Γεμίστε το τρίγωνο με μαύρο μανό και βάψτε την περιοχή έξω από το V. Βάψτε τα δύο τρίτα του νυχιού του αντίχειρα με μαύρο μανό. Κάντε ένα σχέδιο μισοφέγγαρου στην βάση του νυχιού του δείκτη με ένα πηχτό χρυσό μανό και βάλτε μια μεγάλη βούλα στο μικρό νύχι.

Αριστοκρατικό μπορντό

Το σκούρο κόκκινο είναι ένα ακόμα κολακευτικό χρώμα. Μπορείτε να το κάνετε πιο μοντέρνο με ένα γεωμετρικό σχέδιο στον παράμεσο. Επιλέξτε ένα παστέλ ροζ για βάση και σχηματίστε ένα γεωμετρικό σχέδιο με την βοήθεια ταινίας. Βάψτε το νύχι σας μπορντό πάνω από την ταινία και βγάλτε την αμέσως. Μόλις τελειώσετε, περάστε τα νύχια σας με γυαλιστικό.

Πρωτότυπο γαλλικό

Το γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι είναι αρκετά εύκολο αν τα νύχια σας έχουν σχήμα μισοφέγγαρου. Βάψτε τις άκρες των νυχιών σας χρυσές, ροζ ή μαύρες αντί για το κλασικό άσπρο και προσθέστε ένα στρώμα γυαλιστικού για να προστατεύσετε τα νύχια σας. Αυτό το στιλ ταιριάζει και σε κοντά αλλά και σε μακριά νύχια.

πηγη: newsone

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share