Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι γόβες της Μενεγάκη έγιναν ανάρπαστες! Δείτε τις και θα καταλάβετε (Photo)

23 Μαΐου 2017 18:03
Οι γόβες της Μενεγάκη έγιναν ανάρπαστες! Δείτε τις και θα καταλάβετε (Photo)

Σε καλοκαιρινό mood έχει μπει η Ελένη Μενεγάκη και αυτό φαίνεται και στα looks της. Η σημερινή της εμφάνιση στην εκπομπή ήταν ένα θαυμάσιο summer look, ενώ δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι ερωτευτήκαμε τις γόβες της.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε σήμερα μ' ένα μίνι φόρεμα σε γλυκές ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις, τέλειο για καθημερινές all day εμφανίσεις, και το είχε συνδυάσει μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες peep toe γόβες, σε nude απόχρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαχήτρια" και στην... νύχτα: Αυτό είναι το υπέροχο μπαράκι της Σάρας του Survivor στην Αθήνα! (photos)

Οι γόβες, από τη συλλογή του αγαπημένου της σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα, είχαν μια διακριτική αγκράφα, ενώ αν τις δεις από κοντά, θα καταλάβεις ότι διαθέτουν croco υφή.

Το ζευγάρι αυτό το αγαπήσαμε όχι μόνο για την κομψότητα και τη θηλυκότητα που αποπνέει, αλλά γιατί νιώθουμε ότι θα ήταν ιδανικό ζευγάρι για να φορέσουμε σε μια περίσταση όπως ένας καλοκαιρινός γάμος ή μια βάφτιση, είτε ως καλεσμένες είτε ως κουμπάρες ή ακόμα και ως νύφες!

Ναι, γιατί όχι; Ένα nude ζευγάρι ψηλοτάκουνες peep toes είναι κλασικό και μπορεί να φορεθεί πάντα, σε πολλά διαφορετικά looks.

#eleni #elenimenegaki Φόρεμα #mmissoni @mmissoni @lineaimports #peeptoes @dukascomgr #styling @sinacheri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

@elenimenegaki #elenimenegaki #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fans Ελενη Μενεγακη (@fans_eleni_menegaki) στις

Πηγή: joytv.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share