Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Converse Weapon Mid": Ένα θρυλικό παπούτσι... επιστρέφει από τον John Varvatos!

16 Νοεμβρίου 2012

Από το 2001 που ξεκίνησε η συνεργασία του John Varvatos με την Converse, o διεθνούς φήμης σχεδιαστής έχει επαναφέρει πολλά από τα κλασσικά σχέδια, αλλά προσθέτοντας πάντα μια πινελιά πολυτελείας. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητος ο Varvatos έχει αναβιώσει θρυλικά sneakers όπως τα Chuck Taylor All Star και τα Jack Purcell.

CONVERSE BY JOHN VARVATOS WEAPON

Με το τελευταίο του project ο Varvatos επαναφέρει το Converse Weapon Mid, το παπούτσι που πρωτοεμφανίστηκε στα παρκέ του μπάσκετ το 1986 και φέρει τη υπογραφή του Larry Bird, του κορυφαίου μπασκετμπολίστα των Boston Celtics.
Σχεδιασμένο για τον παίκτη που έχει ανακηρυχτεί 3 φορές MVP (Most Valuable Player) ανάμεσα στους πιο εκλεκτούς παίκτες του NBA στη δεκαετία του '80, το Weapon Mid υπήρξε από τα πιο δημοφιλή σχέδια που το αναζητούν μέχρι σήμερα.

Η επανέκδοση του Weapon διαθέτει ελαφρώς λεπτότερη φόρμα και πολύ απαλό δέρμα με φθαρμένο vintage look. Σε 3 συνδυασμούς χρωμάτων το Converse Weapon Mid αποτελεί τέλειο μίγμα σύγχρονου σχεδιασμού με ρετρό αισθητική .

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share