Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα πιο άσχημα παπούτσια του κόσμου είναι η φετινή τάση και ήδη φοριούνται με μανία

31 Μαρτίου 2017 14:29
Τα πιο άσχημα παπούτσια του κόσμου είναι η φετινή τάση και ήδη φοριούνται με μανία

Σήμερα θα μιλήσουμε για μία άλλη πλευρά της μόδας. Εκείνη που ενώ έχει λάβει πολύ ένθερμης υποδοχής από τους fashion bloggers και τους πιο μοδάτους κύκλους του πλανήτη, πρέπει να το παραδεχτούμε: δεν είναι και το πιο καλαίσθητο πράγμα που έχουμε δει στη ζωή μας.

Τελευταίο παράδειγμα ένα ζευγάρι λευκά μποτάκια (ναι, τα λευκά ankle boots ήταν το χρώμα του χειμώνα και φαίνεται ότι θα είναι και το χρώμα της άνοιξης), με την υπογραφή της ιταλικής μάρκας GCDS.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω κάτω τα ΜΜΜ της Αθήνας! Ποια δεν θα κινηθούν στις 05 Απριλίου;

Τα συγκεκριμένα μποτάκια έχει ενθουσιάσει μερικά από τα πιο διάσημα και πετυχημένα μοντέλα του πλανήτη, ανάμεσα τους και τις στιλάτες Kendall Jenner και Shea Marie, οι οποίες τα έχουν εντάξει μόνιμα στις εμφανίσεις τους. Το μποτάκι αποτελείται από λευκό, μαλακό δέρμα και έχει ευδιάκριτο στο μπροστινό μέρος το λογότυπο της μάρκας πάνω σε μία μαύρη, υφασμάτινη λωρίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια Lamborghini το νέο «όπλο» της ιταλικής τροχαίας κατά των «μανιακών της ταχύτητας» (video)

Βέβαια υπάρχει και η αντίθετη πλευρά που δεν έχει ενθουσιαστεί καθόλου, θεωρόντας αυτό το παπούτσι ως ένα από τα πιο κραυγαλέα άσχημα που έχουμε δει να κυκλοφορούν στον κόσμο της μόδας,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο Γιώργος Φάκος! Σπαραγμός στο facebook για τον δάσκαλο από την Πάτρα! (photo+video)

Εσύ σε ποια πλευρά στέκεσαι;

Πηγή: Womantoc.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share