Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το κολάν που δεν πρέπει να ξαναφορέσεις φέτος

28 Μαρτίου 2017 21:36
Αυτό είναι το κολάν που δεν πρέπει να ξαναφορέσεις φέτος

Η μόδα στα κολάν ακολουθεί αργά και σταθερά αυτή των τζιν. Ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχουμε μετά τα τελευταία νέα που φτάνουν σε εμάς από τον παγκόσμιο κόσμο της μόδας και θέλουν μία συγκεκριμένη τάση να θεωρείται πλέον εντελώς ξεπερασμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μας τα είχε πει αυτά! Ο Χανταμπάκης λείπει και η Πηλιάκη μας τρελαίνει με την αποκαλυπτική της εμφάνιση στα Madwalk…

Αν λοιπόν νομίζεις ότι τα κολάν κάθε σε κάθε γραμμή, σχέδια και στυλ είναι πάντα στη μόδα πολύ απλά για το κολάν δεν ξεπερνιέται ποτέ ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Γιατί οι fashion experts στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το συζήτησαν από δω, το συζήτησαν από εκεί και κατέληξαν ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος κολάν που πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από τη ντουλάπα σου. Κοινώς, είναι εκτός μόδας, παρωχημένος και κανένα μοδάτο κορίτσι δεν το προτιμά πια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό νέο: Βαρύ πένθος για τον Αλέξανδρο Ρήγα!

Αναφερόμαστε στα υπερβολικά χαμηλοκάβαλα κολάν τα οποία αφήνουν να φανεί ο αφαλός σου και τα οποία αφαιρούν συστηματικά πόντους από την κομψότητα σου. Όπως συμβαίνει και με τα τζιν που τα τελευταία χρόνια έχουν ψηλώσει «επικίνδυνα» έτσι και το κολάν σου φέτος όσο πιο ψηλό είναι τόσο το καλύτερο.

Γι αυτό βρήκαμε για σένα μερικές εξαιρετικά hot προτάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: 4 χρόνια φυλάκισης στον οδηγό του οχήματος για τον «υγρό» θάνατο των τριών φοιτητών!

Πηγή: Womantoc.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share