Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

PUMA Suede…μία αξία που αντέχει στο χρόνο!

8 Νοεμβρίου 2012
PUMA Suede…μία αξία που αντέχει στο χρόνο!

Εμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ‘60 όταν πρωτοφορέθηκε από τον θρυλικό Tommie Smith κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Μεξικού, στη δεκαετία του '80 έγινε συνώνυμο με την b-boy κουλτούρα του hip-hop και του breakdance, όπου έγινε εμφανές ότι με το momentum που έχει αναπτύξει, το Suede είναι κάτι παραπάνω από ένα επιτυχημένο σχέδιο, αποτελώντας πλέον... ένα fashion icon!

Για φέτος το χειμώνα, η PUMA προτείνει το Suede Classic Eco ως την ιδανική πρόταση για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Για smart casual εμφάνιση στο γραφείο, στον απογευματινό σας καφέ με φίλους, είτε στις βραδινές σας εξόδους, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα!

Η ποιότητα, το στυλ αλλά και ο οικολογικός του χαρακτήρας (τόσο το συγκεκριμένο μοντέλο όσο και όλη η φετινή συλλογή είναι κατασκευασμένη κατά 50% από ανακυκλωμένα υλικά) είναι κάποιοι, αλλά όχι οι μόνοι λόγοι, που κάνουν το PUMA Suede να ξεχωρίζει. Τέλος, οι πολλοί χρωματικοί συνδυασμοί δίνουν την ευκαιρία για επιλογή αυτού, που ταιριάζει περισσότερο στη προσωπικότητα του καθενός.

Ο κος Θωμάς Κατάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της PUMA Hellas δήλωσε: «Πρόκειται για ένα σχέδιο που αρνείται να επαναπαυτεί στο ένδοξο παρελθόν του κι έτσι η PUMA, το ανανεώνει συνεχώς, ώστε να εξασφαλίσει ένα υπόδημα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Είναι μαλακό, ανθεκτικό και η απόλυτη επιλογή για όλες τις ώρες, όποιο χρωματικό συνδυασμό και αν επιλέξετε. Είναι με δύο λόγια, η ζωντανή ιστορία της μάρκας.»

Το Suede διατίθεται σε όλα τα PUMA Stores, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα lifestyle σε όλη την Ελλάδα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share