Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Make Up For Ever: Στον πυρετό της πρόβας μακιγιάζ για την AXDW από τη Sephora

17 Οκτωβρίου 2012
Make Up For Ever: Στον πυρετό της πρόβας μακιγιάζ για την AXDW από τη Sephora

Διακεκριμένοι σχεδιαστές με τα μοντέλα τους κατέκλυσαν την προηγούμενη εβδομάδα το κατάστημα SEPHORA στην Ερμού 24, με αφορμή την επίσημη πρόβα μακιγιάζ της 12ης διοργάνωσης της διεθνούς εβδομάδας μόδας Athens Xclusive Designers Week!

Χορηγός μακιγιάζ και της φετινής διοργάνωσης είναι η γαλλική μάρκα επαγγελματικού μακιγιάζ Make Up For Ever, που διατίθεται αποκλειστικά στα SEPHORA και αποτελεί εγγύηση για τα πιο fashionable make up concepts με τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και την υψηλή ποιότητα που τη διακρίνουν.

Οι σχεδιαστές Αslanis, Stelios Koudounaris, Rita Pateroni, Panos Apergis, Celebrity Skin, Asel & Eleonora, Makis Tselios, Rita Attalla, Miltos, Paris Valtadoros και οι 14 νέοι σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν στην AXDW συζήτησαν το μακιγιάζ των looks τους, με τον επικεφαλής make up artist της μάρκας Εμμανουήλ Αποστολάκη και την ομάδα του.

Έντονα χρώματα σε μάτια και χείλη πρωταγωνίστησαν στα face charts ενώ, οι λεπτομέρειες των μοναδικών looks τελειοποίηθηκαν στα πρόσωπα των όμορφων μοντέλων ώστε να μας εντυπωσιάσουν στα catwalks της AXDW από τις 20 έως τις 22 Oκτωβρίου στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής!

 

Ροή ειδήσεων

Share