Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Aποκλειστικό λανσάρισμα του πρώτου αρώματος της Lady Gaga, Fame! Aνακαλύψτε το στα Sephora!

30 Ιουλίου 2012
Aποκλειστικό λανσάρισμα του πρώτου αρώματος της Lady Gaga, Fame! Aνακαλύψτε το στα Sephora!

Η οραματίστρια «Mother Monster» Lady Gaga ζήτησε από μια ομάδα σχεδιαστών να τη βοηθήσουν να φέρει στη ζωή το πρώτο της άρωμα. Ο ειδικός στα αρώματα Richard Herpin, σε συνεργασία με τις Honorine Blanc και Nathalie Lorson, δημιούργησε μια συλλογή σπάνιων υλικών. Ο φωτογράφος Steven Klein μετέτρεψε αυτό το σαγηνευτικό άρωμα σε οπτική πραγματικότητα.

Το FAME κλείνει μέσα του όλες τις πτυχές της φήμης, από τις λαμπερές στιγμές έως την πιο βαθιά και σκοτεινή πλευρά της.

Για όσες θέλουν να ξεφύγουν από τους κανόνες, το πρώτο άρωμα της Lady Gaga αψηφά όλα τα στάνταρ της βιομηχανίας. Μετατρέπει το φως σε σκιά, τη διαφάνεια σε μυστήριο. Το Lady Gaga FAME είναι ένα πολυτελές άρωμα με νότες από πέταλα θρυμματισμένων λουλουδιών. Το χρώμα του είναι μαύρο, όπως και η ψυχή της φήμης, αλλά γίνεται διάφανο, όταν το ψεκάζετε στον αέρα.

LADY GAGA FAME: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ «HAUS LABORATORIES»

Η οραματίστρια «Mother Monster» Lady Gaga ζήτησε από μια ομάδα σχεδιαστών να τη βοηθήσουν να φέρει στη ζωή το πρώτο της άρωμα. Ο ειδικός στα αρώματα Richard Herpin, σε συνεργασία με τις Honorine Blanc και Nathalie Lorson, δημιούργησε μια συλλογή σπάνιων υλικών. Ο φωτογράφος Steven Klein μετέτρεψε αυτό το σαγηνευτικό άρωμα σε οπτική πραγματικότητα. Το άρωμα κλείνει μέσα του όλες τις πτυχές της φήμης, από τις λαμπερές στιγμές έως την πιο βαθιά και σκοτεινή πλευρά της.

LADY GAGA FAME: ΕΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΑΡΩΜΑ

Το άρωμα περιέχει μια μελαγχολική συμφωνία εμπνευσμένη από τη Belladonna (από το ιταλικό «bella donna», δηλ. «ωραία γυναίκα»), ένα φάρμακο που παρασκευάζεται από τα φύλλα και τη ρίζα της θανατηφόρας στρύχνου που χρησιμοποιούσαν οι κομψές κυρίες του 18ου αιώνα. Η αύρα του απαγορευμένου καρπού περιβάλλεται από καπνούς θυμιαμάτων που απελευθερώνουν μια σαγηνευτική ποιότητα, τόσο απαλή όσο και μοιραία.

Η σκοτεινή καρδιά του αποκαλύπτει μια πολυτελή αισθησιακή συμφωνία, ένα πάντρεμα απαλού μελιού, σαφράν και νέκταρ βερίκοκου.

Το μεγαλείο του αποκαλύπτεται στη συνέχεια, από μια απαλή συμφωνία: η πλούσια μυρωδιά πετάλων ορχιδέας τίγρη και γιασεμιού του Σαμπάχ ενσαρκώνει την αιώνια ομορφιά.

LADY GAGA FAME: ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

Εμπνευσμένο από τη δήλωση της καλλιτέχνιδος «αν δεν έχετε σκοτεινή πλευρά, δεν βρίσκεστε στο φως», το μαύρο άρωμα κλείνει μέσα του την αρωματική μεταμόρφωση ενός πολυτελούς πέπλου του σκότους. Μαύρο σαν την ψυχή του αρώματος, το Lady Gaga FAME γίνεται αόρατο με το που το ψεκάζετε. Αυτό το μοναδικό άρωμα αποτελεί μια πραγματική τεχνολογική καινοτομία.

LADY GAGA FAME: ΩΜΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Το μυστηριώδες υγρό που εσωκλείεται σε ένα μοντέρνο μπουκάλι, δελεάζει το μάτι με την αισθησιακή, απειλητική εμφάνισή του. Συνδυάζοντας την αβάν γκαρντ και το κλασικό στυλ, οι εκλεπτυσμένες καμπύλες του θυμίζουν ένα κομψό κουκούλι. Το διάφανο γυάλινο μπουκάλι αποκαλύπτει το μαύρο υγρό στο εσωτερικό. Ένα χρυσό αρχιτεκτονικό καπάκι, εμπνευσμένο από τα γαμψά νύχια (Monster Claws) της Gaga, περικυκλώνει το μπουκάλι. Απελευθερώστε το FAME* από τα δεσμά των «γαμψών νυχιών» για να ζήσετε την εμπειρία του μυστηρίου του.

LADY GAGA FAME: ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ

Για τα συμπληρωματικά προϊόντα της σειράς έχουν επιλεγεί οι πιο ευαίσθητες νότες του αρώματος.

Το δροσιστικό GEL DOUCHE NOIR αναζωογονεί το σώμα

Το αισθησιακό LAIT NOIR POUR LE CORPS ενυδατώνει το δέρμα

Μια σειρά εκλεκτών προϊόντων για το μπάνιο που διώχνουν όλους τους φόβους μακριά... Απολαύστε το... FAME* σας.

Η Lady Gaga επανεφευρίσκει όλους τους δημιουργικούς δρόμους μέσω των οποίων εξασκεί την τέχνη της. Χάρη στην ιδιοφυΐα της, έχει αναδειχθεί σε σύμβολο για τη μουσική, τη μόδα και την ομορφιά. Πλέον έχει δημιουργήσει το πρώτο της άρωμα, ένα πολυτελές άρωμα που από μαύρο γίνεται διάφανο, μεταμόρφωση που είναι εφικτή χάρη σε ολοκαίνουριες τεχνολογίες. Με την μετατροπή του σκότους σε φως, αποτίει φόρο τιμής σε όλες τις πτυχές της φήμης, από τις υγιείς έως τις πιο βαθιές και σκοτεινές πλευρές της.

Μελαγχολικές νότες: Εμπνευσμένες από τα «δάκρυα» της Belladonna και τους μαύρους καπνούς θυμιαμάτων

Αισθησιακές νότες: Πολτός βερίκοκου, συνδυασμός αιθέριων ελαίων από σαφράν και μέλι

Απαλές νότες: Θρυμματισμένα πέταλα από ορχιδέα τίγρη και γιασεμί του Σαμπάχ

Το Lady Gaga Fame θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora από μέσα Σεπτεμβρίου 2012.

 

Ροή ειδήσεων

Share