Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ένα μοναδικό ethnic Fashion Show από την Pansik που έκλεψε τις εντυπώσεις!

4 Ιουλίου 2012
Ένα μοναδικό ethnic Fashion Show από την Pansik που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο Όμιλος Σπουδών Μόδας PANSIK διοργάνωσε την Παρασκευή στις 22 Ιουνίου 2012 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» ένα πρωτοποριακό Fashion Show με γενικό τίτλο EthnoCentric που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με 35 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας και των media, με συνέπεια στην ιστορία του και στην ποιότητα των παρεχόμενων σπουδών ο Όμιλος PANSIK άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ κοινό με ένα Fashion Show γεμάτο από τις δημιουργίες των σπουδαστών του δίνοντας την πρώτη ευκαιρία επαγγελματικής παρουσίασης της δουλειάς τους πριν βγουν στην αγορά εργασίας.

Οι 31 σχεδιαστές της σχολής παρουσίασαν στο κοινό 80 εμπνευσμένες δημιουργίες και ενδυματολογικές προτάσεις. Έμπνευση τους το απόλυτο trend το φετινού καλοκαιριού! Υφάσματα, άνθρωποι και φύση γύρω από ethnic κουλτούρες και πολιτισμούς. Έντονα χρώματα, γεωμετρικά σχήματα, φαρδιές και άνετες γραμμές, δροσερά υφάσματα, εξωτικές αντιθέσεις, ζωηρά μοτίβα από την Mama Africa μέχρι την AmericaLatina, έντονα αξεσουάρ και μεγάλα κοσμήματα με παιχνιδιάρικη διάθεση έδωσαν τον ethnocentric τόνο και το αποτέλεσμα απλά εντυπωσιακό!

Οι εξαιρετικοί makeup artist Δημήτρης Δημητρούλης και η στυλίστρια Σάντυ Καραγιάννη, βασικοί εκπαιδευτές στον Όμιλο PANSIK, επιμελήθηκαν μαζί με τους σπουδαστές όλο το backstage της επίδειξης.

Χορηγός της βραδιάς η αγαπημένη μας vodka Stolichnaya με την καμπάνια της 'Original People', η οποία απένειμε στην εκδήλωση 3 τιμητικούς τίτλους:

  • The Most Original fashion school, για το εξαιρετικό fashion show της PANSIK
  • The Most Original Vision, για το όραμα που έχει δημιουργήσει η σχολή και
  • The Most Original Art, για την έκθεση σχεδίων και το έργο τέχνης με το μπουκάλι της Stolichnaya που παρουσιάστηκε στο φουαγιέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης

Στο φινάλε της βραδιάς έγινε η απονομή τεσσάρων βραβείων από τον Σχεδιαστή Μόδας Σωτήρη Γεωργίου και τη στυλίστρια Σάντυ Καραγιάννη. Οι σπουδαστές που κέρδισαν υποτροφίες μετεκπαίδευσης στην PANSIK είναι:

  • Μυρτώ Παπαηλίου από το τμήμα σχεδιαστών Μόδας με το βραβείο Award for Excellence,
  • Δώρα Μπάμη από το τμήμα σχεδιαστών Μόδας με το βραβείο Award for Excellence,
  • Εβίτα Βουδούρη από το τμήμα σχεδιαστών Μόδας Θεσσαλονίκης με το βραβείο Creativity Award
  • Φρειδερίκη Ζαλαβρά από το τμήμα Fashion Styling με το βραβείο Distinction Award

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης γέμισε από ήχους, χρώματα και ωραίες παρουσίες. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν ώστε να θαυμάσουν από κοντά τα νέα σχέδια των φοιτητών της σχολής. Ανάμεσά τους ο Νίκος Μουρατίδης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Άλεξ Κάβδας, η Λάουρα Νάριες, η Νάιρα Αλεξοπούλου, η Μάντη Περσάκη, o σχεδιαστής Μαυρόπουλος, ο Al Giga, ο Τόλης Σκουλαριώτης, ο Δημήτρης Στρέπκος από τους Celebrity Skin και πολλοί άλλοι, όπου παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον την ξεχωριστή αυτή επίδειξη.

Μάθε για εμάς - γίνε ένας από μας.

PanSik 100% Fashion.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share