Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πώς να επιλέξετε το ιδανικό μαγιό σύμφωνα με το σωματότυπο σας;

28 Μαΐου 2012
Πώς να επιλέξετε το ιδανικό μαγιό σύμφωνα με το σωματότυπο σας;

To να βρει κανείς το τέλειο μαγιό δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, ειδικά αν δεν ξέρει τι ακριβώς ψάχνει... Για να σας βοηθήσουμε, ρωτήσαμε τους ειδικούς και σας παρουσιάζουμε μια λίστα από πράγματα που πρέπει να κάνετε, καθώς και τι οφείλετε να αποφύγετε προκειμένου να εντυπωσιάσετε και φέτος στην παραλία.

Ναι

Δοκιμάστε διαφορετικά είδη μαγιό. Τα στυλ των μαγιό αλλάζουν συνεχώς, οπότε δοκιμάστε και σχέδια που μπορεί να νομίζετε ότι δεν σας πηγαίνουν, αλλά ενδεζομένως να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αν δεν είσαστε σίγουρη για το ιδανικό μέγεθος, προτιμήστε το μικρότερο, αφού τα μαγιό μεγαλώνουν στο νερό. Προτιμήστε μαγιό με δεσίματα και ρυθμιζόμενες τιράντες για να το φέρετε στα μέτρα της σιλουέτας σας. Δέστε το λίγο πιο σφιχτά απ’ ότι θα κάνατε συνήθως.

Όχι

Μην επιλέγετε ένα trendy σχέδιο αν δεν σας ταιριάζει απόλυτα. Το πιο καλό μαγιό είναι αυτό που εφαρμόζει απόλυτα, οπότε είναι σημαντικό να βρείτε το σχέδιο που κολακεύει τη σιλουέτα σας. Μην πιστεύετε ότι ένα μεγαλύτερο μέγεθος ή περισσότερο ύφασμα θα σας καλύψει καλύτερα. Αν θέλετε περισσότερη κάλυψη, προτιμήστε όχι μεγαλύτερο νούμερο, αλλά ένα σχέδιο που θα καλύπτει πιο πολύ τη σιλουέτα.

Αν έχετε: Σώμα αχλάδι:

Το βασικό για να βρείτε το τέλειο μαγιό, είναι να ισορροπήσετε τις αναλογίες σας και να βρείτε την ιδανική κάλυψη για το κάτω μισό του σώματός σας.

Έντονο μπούστο:

Βασική προϋπόθεση είναι η σωστή στήριξη του στήθους. Προτιμήστε μαγιό με μπανέλες ή με έξτρα επένδυση που θα στηρίξουν το στήθος σας όσο χρειάζεται. Αποφύγετε τα βολάν και τα άλλα σχέδια στο πάνω κομμάτι του μαγιό, αν θέλετε να δείχνει το μπούστο λίγο πιο μικρό.

Μικρό μπούστο: Δεν χρειάζεστε στήριξη, ενώ σχέδια όπως φιόγκοι, βολάν κ.λπ. θα δημιουργήσουν την αίσθηση μεγαλύτερου στήθους.

Πλούσια σιλουέτα:

Αν έχετε πολλές καμπύλες, το μυστικό είναι να τις τονίσετε, φροντίζοντας ταυτόχρονα να έχετε την απαραίτητη κάλυψη και στήριξη. Αν δεν θέλετε να τονίσετε τις καμπύλες σας, αποφύγετε σχέδια όπως τα μπικίνι πλαϊνά κορδόνια που θα δώσουν έμφαση στις πιο… ανοιχτές σας περιοχές.

Πηγή:kamikazi.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share