Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Diane von Furstenberg, υπογράφει την παιδική και βρεφική σειρά της Gap !

26 Μαρτίου 2012
 Η Diane von Furstenberg, υπογράφει την παιδική και βρεφική σειρά της Gap !

Η Gap ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κυκλοφορία της πρώτης της κολεξιόν με την υπογραφή της Diane von Furstenberg, για την παιδική και βρεφική σειρά Gap Άνοιξη 2012 (κορίτσια ηλικίας 0 έως 14 ετών).

Η κολεξιόν αιχμαλωτίζει την ουσία μιας ονειρεμένης κοριτσίστικης γκαρνταρόμπας, όπως τη φαντάζεται ένα σύμβολο της αμερικανικής γυναικείας μόδας.

Η Diane, σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα της Gap, δημιούργησε αποκλειστικά μια κολεξιόν πιστή στο μοναδικό της στυλ. Η εμπειρία της ως μητέρα και γιαγιά, ενέπνευσε δημιουργίες που θα ενθουσιάσουν τόσο τα κορίτσια, όσο και τις μαμάδες τους. Τα χαρακτηριστικά της σχέδια παντρεύονται με το χαλαρό στυλ της Gap και δημιουργούν σκανταλιάρικους συνδυασμούς, ενθαρρύνοντας τα νεαρά κορίτσια να τολμήσουν και να παίξουν με το προσωπικό τους στυλ.

Στην καρδιά της κολεξιόν βρίσκονται τα vintage σχέδια της Diane von Furstenberg, καθώς και εύκολα αναγνωρίσιμα μοτίβα με τον ιβίσκο και τα φύλλα. Τα χαρακτηριστικά εμπριμέ, οι ιδιαίτερες γραμμές και η τολμηρή χρωματική παλέτα, μεταφράζονται σε μαγευτικά φορέματα που παραπέμπουν στο στυλ της μαμάς και καλύπτουν όλα τα βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής κοριτσίστικης γκαρνταρόμπας, όπως ευκολοφόρετα t-shirt τύπου φορεματάκια, μπλουζάκια και σορτσάκια, κάπρι, κολάν και μαγιό.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει επίσης βασικά καθημερινά κομμάτια, όπως όμορφα κοριτσίστικα φουστάνια, καθώς και αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου, εσπαντρίγιες και σανδάλια, απαραίτητα για κάθε κορίτσι που θέλει να παίξει και να πειραματιστεί με το στυλ και την προσωπικότητα του. Η κολεξιόν με τα φορέματα ενισχύεται με μια σειρά από μοναδικά βαμβακερά μονοκόμματα φορέματα, που συνδυάζουν τα σχέδια με μια εκλεπτυσμένη απλικέ μαργαρίτα ή ντελικάτες στρώσεις από βαμβακερό βουάλ, ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το θρυλικό κρουαζέ φόρεμα ανανεώνεται χάρη στην ψηλότερη, πιο παιδική μέση και τη βαμβακερή ύφανση ή παίρνει τη μορφή ζέρσεϊ φόρμας, για μωρά και νήπια.

Στην καρδιά κάθε κολεξιόν Gap το t-shirt, σε ροζ και απαλούς γκρίζους τόνους, στολίζεται με το νέο DVF μοτίβo της Gap, το οποίο εμφανίζεται επίσης σε σαγιονάρες, μπαλαρίνες, ζέρσει μπλουζάκια, κολάν, καπέλα και τσάντες παραλίας, γυαλιά ηλίου και αθλητικά μποτάκια, καθώς και στη φόδρα ενός από τα καλύτερα κομμάτια της κολεξιόν: ένα ναυτικό ριγέ μπλέϊζερ από κρεπ ύφασμα, στολισμένο με το ''Diane von Furstenberg'' έμβλημα και ''DVF Gap'' στάμπες, αλλά και με το προσωπικό ρητό της Diane, ''Love is Life''.

Για μαμάδες και μωρά, vintage σχέδια στολίζουν ολόσωμα κορμάκια και φόρμες, αλλά και κουδουνίστρες και υπέρκομψες τσάντες για μωρουδιακά.

Η Diane von Furstenberg δήλωσε σχετικά: ''Είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μου με την Gap για αυτή την παιχνιδιάρικη κολεξιόν για κορίτσια. Είναι διαχρονική... πολύχρωμη.... αβίαστη. Είναι πολύ DVF!''

Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα διεθνώς, από τις 30 Μαρτίου 2012.

 

Ροή ειδήσεων

Share