Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποιες... ανατρεπτικές κυρίες έκαναν την μόδα να τρέχει από πίσω τους;;; (PHOTOS)

26 Μαρτίου 2012
Ποιες... ανατρεπτικές κυρίες έκαναν την μόδα να τρέχει από πίσω τους;;; (PHOTOS)

Η μόδα έχει τους δικούς της κανόνες, αλλά κάποιες κυρίες κατάφεραν με την τόλμη και την γοητεία τους να τους σπάσουν. Έραψαν το δικό τους κομματάκι στην ιστορία και καμιά άλλη δεν μπόρεσε να τις αντιγράψει.

Καμιά φορά είναι καλύτερο να πας αντίθετα με το ρεύμα. Οι παρακάτω κυρίες δεν ακολούθησαν τη μόδα, αλλά έκαναν εκείνη να τις πάρει από πίσω.

Cher

Είτε επρόκειτο για εξώφυλλο δίσκου, είτε για εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ή ακόμα καθημερινή έξοδο η Cher δεν φοβήθηκε ποτέ να δείξει κ***δάχτυλο στη μόδα και ταυτόχρονα να θεωρηθεί από τις πιο τολμηρές. Πάντα με κορμάρα.

Bianca Jagger

Ποιος είναι ο σταρ; Ο Mick ή η Bianca Jagger; Ό,τι κι αν έβαλε πάνω της το έκανε με τον πιο σέξι τρόπο. Είτε ήταν ένα φαρδύ αντρικό παντελόνι, είτε βραδινή boho τουαλέτα.

Tina Chow

Όχι τυχαία στη λίστα των πιο καλοντυμένων μοντέλων. Από τα πιο διάσημα celebrities της δεκαετίας του '80. Με το ιδιαίτερο στιλ στα μαλλιά της, τις απλές καθαρές επιλογές στη γραμμή των ρούχων της έγινε η μούσα του Helmut Newton και του Karl Lagerfeld. Στη διαθήκη της άφησε το πιο δυναμικό minimal style όλων.

Dianne Βrill

Το ελαστικό και λαμπερό ποτέ δεν έδειξε πιο πραγματικό πάνω σε αυτή την βασίλισσα της νύχτας, η οποία ανέδειξε την καουτσούκ επενδυμένη ραφή σε haute couture στα ατελιέ του Gaultier και του Mugler.

Imelda Marcos

Μπορεί η πρώτη γυναίκα των Φιλιππίνων να έχει χάσει την εξουσία της, αλλά τα μανίκια της δεν θα ξεπεραστούν ποτέ. Την αποκαλούσαν "Iron Butterfly" για την σκληρή, αλλά μοδάτη πολιτική της και πολλές ζήλεψαν την συλλογή από τα 3000 παπούτσια της.

Gloria Von Thurn

Ποιος είπε ότι μόνο οι Πριγκίπισσες της Αγγλίας ξέρουν από καλά καπέλα; Η Γερμανίδα αριστοκράτισσα με τα ιδιαίτερα δικά της και τα μεγάλα κοσμήματα της έσπασε έναν ακόμα κανόνα.

Grace Jones

Σαν να μην άνηκε ποτέ στην πασαρέλα, αλλά και σαν να μην έφυγε ποτέ, η θεόψηλη καλλονή με το διαστημικό κούρεμα, επηρέασε την μουσική, αλλά και την μόδα με έναν άγριο τρόπο.

Madonna

Ξέρει πάντα, ακόμα και τώρα στα 50 της, να σοκάρει το κοινό. Με τον δικό της τρόπο.

Vivienne Westwood

Η βρετανική μόδα δεν θα ήταν ποτέ τόσο διάσημη αν δεν την έκανε αυτή η πανκ Αγγλιδούλα, που μεγάλωσε και έγινε mainstream κυρία.

Lady Gaga

Αυτή η κυρία δεν έχει καθόλου τρόπους.

πηγή: www.cosmo.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share