Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Online shopping μόνο στα καλύτερα! Δείτε τα sites που έχουν τρελάνει τις shopaholics παγκοσμίως!

14 Μαρτίου 2012
Online shopping μόνο στα καλύτερα! Δείτε τα sites που έχουν τρελάνει τις shopaholics παγκοσμίως!

Αν χειρίζεσαι την πιστωτική σου κάρτα καλύτερα και από το κινητό σου μάλλον τα παρακάτω e-shops είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Για να μη χαθείς στα διαδικτυακά καταστήματα, το Cosmo.gr έψαξε και σου παρουσιάζει τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα online καταστήματα.

- www.asos.com

Ένα από τα οικονομικότερα online stores θα σε κερδίσει τόσο με την τεράστια ποικιλία του, όσο και με το δωρεάν παγκόσμιο delivery.

Τι θα βρεις: Το asos είναι φημισμένο στους e-αγοραστές για τα casual, άνετα ρούχα του, αντρικά αλλά και γυναικεία. Αν πέσεις και σε περίοδο εκπτώσεων τότε σίγουρα είναι η τέλεια ευκαιρία να ανανεώσεις κάποια βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Αρκεί να επικεντρωθείς στα απαραίτητα και να μην γεμίσεις το "καλάθι" σου με κάθετί που βρίσκεις ευκαιρία.

- www.urbanoutfitters.co.uk

Στο urbanoutfitters θα χαθείς σε έναν κόσμο μόδας, στυλ, μένοντας πάντα ενημερωμένος για τα μεγαλύτερα events, τους διαγωνισμούς αλλά και τις συνεντεύξεις μεγάλων αλλά και ανερχόμενων σχεδιαστών.

Τι θα βρεις: Αμέτρητα casual ρούχα αλλά και πιο βραδινά έχουν επιλεχθεί προσεκτικά. Έαν έχεις καλό γούστο ίσως φτιάξεις το τέλειο urban set, όπως μαρτυρά και το όνομα του οnline καταστήματος. Μια ματιά στο Look Βook θα σε πείσει.

- www.forever21.com

Τι θα γινόταν αν έμενες για πάντα στην ηλικία των 21; Όπου οι τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων, τα στενά ρούχα και οι διαφάνειες μπορούν να φορεθούν χωρίς να "παρεξηγηθούν";

Τι θα βρεις: Εάν δεν έχεις πατήσει ακόμη τα "άντα" το on-line αυτό κατάστημα θα αποδειχθεί ένας μικρός οικονομικός θησαυρός. Οι αμερικανίδες του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία, ενώ αν ανήκεις στους pro μπορείς και να πουλήσεις τα δικά σου ρούχα.

- www.topshop.com

Aκόμη και αν δεν κατέχεις το άθλημα του διαδικτυακού shopping σίγουρα θα έχεις ακούσει (ίσως και να έχεις επισκεπτεί) το αγγλικό Top Shop. Θα γλιτώσεις και τα αεροπορικά μέχρι το κανονικό κατάστημα στο Λονδίνο!

Τι θα βρεις:

Μπορεί τώρα να μην το πετύχεις στην περίοδο εκπτώσεων, θα βρεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με μοντέρνο design και πάνω από όλα σε οικονομικές τιμές. Στην στήλη we love θα δεις τα καλύτερά τους, ενώ για το αντίστοιχο αντρικό on line κατάστημα μπες στο www.topman.com.

- www.netaporter.com

Οι περισσότερες γυναίκες που ακολουθούν πιστά τη μόδα παραλυρούν στο άκουσμά του. Το net-a-porter δεν είναι μόνο ένα από τα πιο εκλεπτισμένα οn- line καταστήματα που θα βρεις. Θυμίζει κάτι από περιοδικό μόδας για ακριβά γούστα, αποτελώντας παράλληλα έναν απόλυτο οδηγό στυλ.

Τι θα βρεις: Τα πιο καλόγουστα κομμάτια από σχεδιαστές όπως Michael Kors, Miu Miu, Stella McCartney, Valentino, Yves Saint Laurent, Alexander McQueenBurberry και άλλους, για "εκλεκτά" πορτοφόλια. Το αδερφάκι του, mrporter.com, απευθύνεται στον αντρικό πληθυσμό.

* Για όσους/ες προτιμούν το ελληνικό στοιχείο (μέχριι και) στις αγορές του το www.yoox.com είναι το κατάλληλο site, αντίστοιχης φιλοσοφίας με το Net-a-Porter

*Για τα πιο ακριβά γούστα, υπάρχει πληθώρα online καταστημάτων. Αν λοιπόν διαθέτεις ένα μισθό για κάθε σου εμφάνιση μπορείς να βρεις εύκολα αυτό που θες στα εξής καταστήματα:

www.brownsfashion.com

www.matchesfashion.com

www.farfetch.com

www.luisaviaroma.com

*Οι ειδικές κατηγορίες sale κρύβουν εκπτώσεις έως και 80-85%.

Αν πάλι προτιμάς να αγγίζεις ο,τι αγοράζεις και δεν έχεις πρόβλημα να φορέσεις κάτι second-hand προτίμησε την Αμερικάνικη Αγορά στο κέντρο της Αθήνας. Eγγύηση...

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο διαδικτυακό κατάστημα;

Πηγή: Cosmo.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share