Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοί είναι οι πιο στιλάτοι Έλληνες! (PHOTOS)

20 Φεβρουαρίου 2012
Αυτοί είναι οι πιο στιλάτοι Έλληνες! (PHOTOS)

Αν έχεις iPhone και δεν είσαι ακόμα μέσα στο instagram, τότε είσαι μάλλον από τους λίγους. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή, διαθέσιμη προς το παρόν μόνο σε όσους έχουν τη συσκευή με το δαγκωμένο μήλο, με την οποία πολύ απλά επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες που έχεις βγάλει από το κινητό σου με μια ποικιλία από φίλτρα. Έπειτα φυσικά μπορείς να τη μοιραστείς όχι μόνο με όσους σε ακολουθούν εκεί, αλλά και σε Facebook και Twitter. Για όποιον λατρεύει να αιχμαλωτίζει τις στιγμές με το κινητό του ανά πάσα στιγμή, το instagram μπορεί να γίνει εθιστικό. Και αυτό γιατί έχει τη δύναμη να δώσει ακόμα και στην πιο συνηθισμένη φωτογραφία μια καλλιτεχνική άποψη. Ένας άδειος δρόμος, ένα γκρίζο κτίριο, μια γωνιά της πόλης που όλοι προσπερνούν, όλα αυτά μεταμορφώνονται μαγικά με το ραβδάκι του instagram.

Φαντάσου τώρα τι συμβαίνει όταν αυτή τη μαγική εφαρμογή χρησιμοποιούν άνθρωποι που ήδη έχουν άποψη και ιδιαίτερο στυλ. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από φωτογραφίες όμορφες, εντυπωσιακές και ικανές να συναγωνιστούν αυτές που βλέπεις σε περιοδικά μόδας, ταξιδιού ή διακόσμησης. Μετά από μία μικρή αναζήτηση στα δικά μας κινητά, ανακαλύψαμε 7 έλληνες που ακολουθούμε πιστά στο instagram και συχνά μας κάνουν να ζηλεύουμε με τις φωτογραφίες τους. Τους ρωτήσαμε για ποιο λόγο χρησιμοποιούν την εφαρμογή, αλλά και για όλα αυτά που τους εμπνέουν στην καθημερινή τους ζωή.

(alexkavdas) - Aλεξ Κάβδας: 27 χρονών, παρουσιαστής στην εκπομπή «Ελένη» στο κανάλι Alpha, στυλίστας στις εκδόσεις Λυμπέρη και αρχισυντάκτης στο site AthensDaily Secret


Πότε χρησιμοποίησες instagram για πρώτη φορά;

Το ξεκίνησα το καλοκαίρι που μας πέρασε, τέλος Ιουνίου περίπου.

Τι σου αρέσει σε αυτό;

Είναι πολύ γρήγορο, σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις την αισθητική σου με εικόνα με έναν τρόπο που δεν είναι συνηθισμένος, αλλά και να την μοιραστείς με αρκετό κόσμο.

Τι σου αρέσει να φωτογραφίζεις συνήθως;

Κάτι που μου κάνει κλικ οπτικά ή κάτι που να μου θυμίζει εκείνη τη στιγμή πολύ έντονα.

Ποιες στιγμές της ημέρας το χρησιμοποιείς κυρίως;

Μπορεί να είναι ανά πάσα στιγμή. Το έχω χρησιμοποιήσει από ξημερώματα μέχρι και οποιαδήποτε ώρα, γιατί απλά εκείνη τη στιγμή ανακάλυψα αυτό το κάτι που ήθελα να μοιραστώ.

Μια στιγμή που φωτογράφισες και θυμάσαι ιδιαίτερα;

Ενα τοστ που έφτιαξα στο σπίτι μου, το οποίο είχα περιποιηθεί πάρα πολύ και απλά ήταν η στιγμή που χαλάρωνα μια Κυριακή στο σπίτι. Το χάρηκα, λοιπόν, πάρα πολύ και ήθελα να το μοιραστώ και με τους υπόλοιπους. Είναι βέβαια απλά ένα πιάτο με ένα τοστ και πατατάκια!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φίλτρο;

Γενικά προσπαθώ να βρω κάθε φορά το φίλτρο που ταιριάζει στην οπτική της φωτογραφίας. Μου αρέσει να παίζω με τα φίλτρα, αν και υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να χρησιμοποιούν μόνο ένα. Αυτό έχει, όμως, να κάνει και με τη στιγμή.

Ποιο σημείο της Αθήνας είναι το αγαπημένο σου για φωτογραφίες;

Είναι πολύ όμορφα να περπατάς και να φωτογραφίζεις μέσα στην Πλάκα, στα στενάκια και τους πεζόδρομους. Εκεί έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά η πόλη που μπορείς να απαθανατίσεις.

Πώς θα περιέγραφες το στυλ σου;

Επιμένω ότι είναι εξερευνητικό, γιατί κάθε φορά ψάχνω να κάνω κάτι διαφορετικό, κάθε φορά εξερευνώ ένα καινούριο πεδίο.

Πες μου ένα ρούχο ή αξεσουάρ που είναι το φετίχ σου.

Γενικά έχω ένα θέμα με τα αξεσουάρ, από μικρός έχω τρέλα με τις κάλτσες, αλλά και με τις ζώνες. Ψάχνω πάντα ένα καινούριο σχέδιο, χρώμα και υφή και μου αρέσει πως συνδυάζονται αυτά με τα ρούχα.

Ενας συγκεκριμένος σχεδιαστής που σε εμπνέει;

Πάντα κοιτάω τις κολεξιόν της κάθε σαιζόν και εμπνέομαι ανάλογα κάθε φορά από αυτές. Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που παίζει ο Moschino με τα ρούχα, γιατί το θεωρώ σημαντικό να έχεις χιούμορ, αν και είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνουν πολλοί.

Τι ανυπομονείς να φωτογραφίσεις στο instagram;

Βασικά μου έχει λείψει πάρα πολύ η ελληνική φύση και θα ήθελα την Καθαρά Δευτέρα να πάω κάπου όπου σίγουρα θα βγάλω και φωτογραφίες.

Πες μου έναν έλληνα χρήστη που αξίζει να ακολουθήσω στο instagram και γιατί;

Τον dmavrokefalids γιατί έχει και αυτός ωραίο χιούμορ.

(Yatzer) - Κώστας Βογιατζής: δημιουργός του site τέχνης και design Yatzer. Το γαλλικό περιοδικό Architectural Digest τον συμπεριέλαβε το 2011 στους 100 ανθρώπους που ασκούν την περισσότερη επιρροή στον χώρο του design.


Πότε χρησιμοποίησες instagram για πρώτη φορά;

Στις 24 Ιανουαρίου του 2011.

Γιατί σου αρέσει;

Στην αρχή δεν το πίστευα πολύ, αλλά στην πορεία κατάλαβα πως έχει πλάκα. Επειδή ταξιδεύω πάρα πολύ, γυρίζω πίσω και θυμάμαι τα ταξίδια που έχω κάνει. Είναι σαν ένα ημερολόγιο που το έχεις στο κινητό σου και βλέποντας μια εικόνα θυμάσαι τι συνέβη εκείνη τη μέρα. Είναι σαν ένα ταξιδιωτικό αρχείο για μένα.

Πότε το χρησιμοποιείς συνήθως;

Κυρίως όταν ταξιδεύω, όχι τόσο όταν είμαι στην Αθήνα. Η πλειοψηφία των φωτογραφιών μου είναι από ταξίδια, γιατί είναι και πιο εύκολο αφού το κινητό σου το έχεις πάντα μαζί, ενώ την φωτογραφική μηχανή σου όχι. Στην Αθήνα δεν βγαίνω τόσο πολύ όσο θα έπρεπε, είμαι πολύ στο σπίτι.

Τι φωτογραφίζεις συνήθως;

Τον εαυτό μου δεν τον βγάζω σχεδόν ποτέ στο instagram. Νομίζω ότι όταν έχεις την κάμερα στο χέρι σου τραβάς πράγματα που είναι μπροστά σου. Δεν έχει τόσο νόημα για μένα, πόσο μάλλον όταν έχω ένα site που ουσιαστικά είναι πηγή έμπνευσης. Όταν, λοιπόν, είμαι κάπου και βλέπω κάτι που έχει ενδιαφέρον να το μοιραστώ με κάποιον άνθρωπο θα το κάνω με αυτόν τον τρόπο. Το Twitter είναι η δύναμη των λέξεων, ενώ το instagram είναι η δύναμη της εικόνας. Η εικόνα, άλλωστε, μιλάει από μόνη της.

Κάτι που φωτογράφισες πρόσφατα και σε εντυπωσίασε;

Την έκθεση στο μουσείο του Μπρούκλιν με τίτλο «Hide and seek», γιατί μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα. Όπως επίσης με ξετρέλανε και η Μπιενάλε της Τέχνης στη Βενετία που πήγα για πρώτη φορά φέτος.

Κάποιον που φωτογράφισες και σε ενέπνευσε;

Τον Karl Lagerfeld με τη Vanessa Paradis. Είμαι τυχερός γιατί ταξιδεύω πολύ και έχω πολλά καλέσματα, τα οποία με φέρνουν σε επαφή με ανθρώπους που είναι ωραίο να τους απαθανατίζεις. Ήμουν καλεσμένος στα αποκαλυπτήρια της βιτρίνας που έκανε ο Lagerfeld για το εμπορικό κατάστημα Printemps στο Παρίσι.Οι δυο τους είναι είναι μπροστά από τη βιτρίνα στη φωτογραφία. Είχε πάντως πλάκα γιατί στο ένα χέρι είχα την κάμερα και στο άλλο το κινητό και δεν ήξερα τι να χρησιμοποιήσω.

Κάποιον καλλιτέχνη που θα ήθελες να φωτογραφήσεις;

Τον Gehard Demetz, γιατί αν και τον έχω παρουσιάσει, δεν το έχω δει ποτέ από κοντά.

Που είναι ωραία να βγάλεις φωτογραφίες στην Αθήνα;

Ολα τα μέρη είναι ωραία, αναλόγως με τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα -ειδικά με το instagram ό,τι φωτογραφίσεις θα βγει τέλειο.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φίλτρο;

Χρησιμοποιώ συνήθως πρώτα την εφαρμογή «ΤiltShift Generator» που κάνει το εφέ της μινιατούρας, εστιάζει δηλαδή σε μόνο σε ένα σημείο και όλα τα υπόλοιπα γίνονται θολά. Σου δίνει την αίσθηση πως οι άνθρωποι είναι μοντελάκια που περπατάνε.

Ένας Έλληνας που αξίζει να ακολουθήσουμε;

Τον Βαγγέλη Πατεράκη (v_p_p), γιατί έχει απίστευτες φωτογραφίες με άπειρα likes.

Ποια έκθεση μας προτείνεις να δούμε;

Αυτή που ετοιμάζω εγώ την επόμενη βδομάδα.

Cartoon Dandy-Γιάννης Τσιούλης: 25 χρονών, αρχισυντάκτης στο queen.gr, του αρέσει να αλλάζει χρώμα στα μαλλιά του συχνά.


Πότε χρησιμοποίησες instagram για πρώτη φορά;

Οταν πήρα iPhone πριν 3 μήνες. H πρώτη φωτογραφία που ανέβασα είναι ένα πορτρέτο από την τραγουδίστρια Lykke Li, από τη συλλεκτική έκδοση του άλμπουμ της «Wounded Rhymes» που είχε έρθει από την Αμερική

Γιατί σου αρέσει;

Είναι πολύ εύκολο να επεξεργαστείς μια φωτογραφία. Επειδή εγώ δεν είμαι καθόλου καλός φωτογράφος, μου είναι εύκολο να τις επεξεργαστώ και να έχω ένα ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο.

Τι σου αρέσει να φωτογραφίζεις συνήθως;

Τις nikkikounelion και Terpsichore επειδή είναι οι μούσες μου, αλλά και γενικότερα τους φίλους μου, μουσικά cd, βινύλια, την πόλη. Κυρίως, όμως, πρόσωπα.

Που είναι ωραία να βγάλεις φωτογραφίες στην Αθήνα;

Το ενδιαφέρον είναι ότι όταν περπατάς σε μια πόλη, βρίσκεις πολλά μικρά σημεία άγνωστα. Στην Αθήνα μπορείς να βρεις πολλές λεπτομέρειες που δεν είναι γνωστές και όταν ο άλλος τις βλέπει σε φωτογραφίες αναρωτιέται που είναι αυτό.

Πότε το χρησιμοποιείς συνήθως;

Κυρίως όταν με φίλους, όταν βαριέμαι ή και όταν κάνω βόλτες μόνος μου -κάτι που συμβαίνει συχνά γιατί το θεωρώ σαν ψυχανάλυση. Γενικά το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά, ειδικά όταν θέλω να μοιραστώ με τους υπόλοιπους κάτι που είδα.

Το αγαπημένο σου φίλτρο;

Ισως το early bird. Μου αρέσουν γενικά τα ψυχρά φίλτρα, αν και τα θερμά κολακεύουν περισσότερο τις φωτογραφίες. Όταν όμως καταφέρνω να κάνω ωραία μια φωτογραφία με ψυχρό φίλτρο, είμαι πολύ χαρούμενος.

Με τι θα παρομοίαζες το στυλ σου;

Με τον Wayne Szalinski σε παραισθησιογόνα.

Τι σημαίνει hipster τελικά;

O όρος hipster είναι λίγο όρος ομπρέλα. Το χρησιμοποίησαν στην αρχή για να περιγράψουν μια ομάδα ανθρώπων που υπήρχε ήδη για αρκετά χρόνια, αλλά αυξανόταν συνεχώς ο αριθμός της. Δεν μπορούσαν να περιγράψουν ακριβώς και το fashion κομμάτι της. Έχει μια μεγάλη σχέση με ένα ολόκληρο lifestyle, όχι μόνο με το vintage. Κάποτε θα σου έλεγα πως είναι πολύ πρωτότυπο και διαφορετικό, αλλά πολλές φορές καταντά επιτηδευμένο. Παρ' όλο που είναι τετριμμένο, εγώ το υποστηρίζω φουλ και μου αρέσει. Και τι δεν τετριμμένο, άλλωστε, πλέον.

Eνα αξεσουάρ που είναι το φετίχ σου;

Εχω συλλογή από 4-5 κουτιά με παπιγιόν, μικρά, μεγάλα, σχεδιαστών, vintage, αλλά και καπέλα. Μου αρέσει γενικά όλο αυτό το preppy στυλ.

Κάτι που θα ήθελες να αγοράσεις και μετά να φωτογραφίσεις;

Είναι αλήθεια πως έχω περιορίσει το shopping στο μηδέν και αγοράζω μόνο μουσική και βιβλία. Με τη μόδα έχω ξεκόψει σε ένα βαθμό γιατί νομίζω πως δεν έχει να μου δώσει κάτι φοβερά καινούριο. Είμαι πολύ διστακτικός απέναντι στο να επενδύω τα λιγοστά μου χρήματα στο να αγοράζω αντικείμενα μόδας.

Ποιο βιβλίο μας προτείνεις να διαβάσουμε;

Το «Ονειροποιοί» του Χρήστου Τσανάκα. Αφορά την ηλεκτρονική μουσική και την ιστορία της.

Ποιους έλληνες αξίζει να ακολουθήσουμε στο instagram;

Τους nikkikounelion, Terpsichore και yannis porfyropoulos.

mikael_blog- Μιχάλης Χαλικιάς: 26 χρονών, είναι fashion editor στο περιοδικό "Pepper", έχει το δικό του fashion blog και ζει στη Θεσσαλονίκη.


Πότε χρησιμοποίησες instagram για πρώτη φορά;

Την κατέβασα αμέσως μόλις απέκτησα το iPhone, πριν από 6 μήνες για την ακρίβεια. Την είχα ακουστά, το είχα ψάξει λίγο σε κινητά φίλων μου και είχα πει στον εαυτό μου πως θα είναι η πρώτη εφαρμογή που θα κατεβάσω, όπως και έγινε.

Τι σου αρέσει σε αυτό;

Εχει αλλάξει λίγο τα δεδομένα της "φωτογραφίας κινητού". Μπορείς ανά πάσα στιγμή να φωτογραφίσεις αυτό που βλέπεις και σου αρέσει, να το φιλτράρεις και να το ανεβάσεις δίνοντάς του μία εντελώς διαφορετική τελική εικόνα. Η φωτογραφία μετά την επεξεργασία του instagram ίσως είναι το πως εσύ θα ήθελες να δεις τελικά αυτό που φωτογράφισες, και όχι έτσι όπως ήταν αρχικά. Αυτό για μένα είναι μαγικό.

Τι σου αρέσει να φωτογραφίζεις συνήθως;

Οι περισσότερες εικόνες που φωτογραφίζω απεικονίζουν ρούχα, αξεσουάρ ή καμπάνιες, ενώ από πάντα με θυμάμαι να με εξιτάρουν οι εκφράσεις προσώπων. Επομένως, τα επικρατέστερα θέματά μου είναι συναισθήματα και μόδα.

Ποιες στιγμές της ημέρας το χρησιμοποιείς κυρίως;

Πιάνω τον εαυτό μου να μπαίνει στο instagram συνήθως όταν είμαι σε κάποιο μαγαζί με ρούχα ή όταν είμαι σε κάποια φωτογράφιση. Σπανιότερα θα ανεβάσω μια φωτογραφία το βράδυ, χωρίς βέβαια αυτό να είναι απόλυτο.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φίλτρο;

Με βεβαιότητα θα σου πω το "black and white". Και αυτό γιατί σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία φεύγει το μάτι από το γενικό που βλέπει, καθώς δεν έχει χρώμα και εστιάζει το ενδιαφέρον στο συναίσθημα και την έκφραση.

Που σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες στη Θεσσαλονίκη;

Στα Λαδάδικα και στο παλιό λιμάνι της πόλης, γιατί αποπνέουν κάτι τόσο μυστήριο και επιβλητικό.

Πώς θα περιέγραφες το στυλ σου;

Πειραματίζομαι συχνά ώστε να μη βαριέμαι εγώ ο ίδιος και να βρίσκω πάντα ένα καινούργιο ενδιαφέρον σε αυτά που φοράω ή στον τρόπο με τον οποίο τα έχω συνδυάσει. Σε γενικές γραμμές θα μπορούσες να πεις πως είμαι "funky" και "urban chic".

Πες μου ένα ρούχο ή αξεσουάρ που είναι το φετίχ σου.

Εχω εμμονή με τα αμάνικα denim γιλέκα και τα patches σε custom made ρούχα, ενώ σχεδόν πάντα φοράω τις Doc Martens μπότες μου. Φέτος απέκτησα το έβδομο ζευγάρι μου.

Τι ανυπομονείς να αγοράσεις και μετά να φωτογραφίσεις στο instagram;

Τις περισσότερες φορές πρόκειται για αρβύλες ή sneakers. Έχει τύχει να φωτογραφίσω αθλητικό παπούτσι που είδα στην βιτρίνα και να το ανεβάσω στο instagram πριν καν μπω στο κατάστημα και το αγοράσω. Φυσικά μετά το απέκτησα κιόλας.

Πες μου έναν Έλληνα χρήστη που αξίζει να ακολουθήσω.

Αξίζει μακράν να ακολουθήσεις το προφίλ της alexkatsaiti για έναν και μόνο λόγο: μόδα, μόδα, μόδα.

merlyn_loves -Μαριλένα Καραμολέγκου: 29 χρονών, κειμενογράφος σε διαφημιστική. Θα την πετύχεις στη βιβλιοθήκη με έναν υπολογιστή στα πόδια και φαγητό στα χέρια.


Πότε χρησιμοποίησες instagram για πρώτη φορά;

Πριν λίγους μήνες. Οι συνάδελφοί μου με κοίταζαν σαν λεπρή που δεν είχα ακόμα και είπα να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω άρρωστη και με αυτό το social media.

Τι σου αρέσει σε αυτό;

Τα φίλτρα, τα φίλτρα, τα φίλτρα. Ξαφνικά έγινα Helmut Newton ή τουλάχιστον μπορώ να το παίζω.

Τι σου αρέσει να φωτογραφίζεις συνήθως;

Τη βαρεμάρα μου, δηλαδή ό,τι βρεθεί μπροστά μου σε στιγμές που θέλω να κάνω κάτι αλλά δεν ξέρω τι.

Ποιες στιγμές της ημέρας το χρησιμοποιείς κυρίως;

Οταν βαριέμαι και όλες τις στιγμές. Μάρτυράς μου, οι followers μου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φίλτρο;

X-pro II, γιατί είναι έντονο. Τα γλυκανάλατα δεν τα μπορώ.

Ποιο σημείο της Αθήνας είναι το αγαπημένο σου για φωτογραφίες;

Η Αττική Οδός (όχι κύριε αστυνομικέ μου δεν οδηγούσα εγώ ενώ έβγαζα τη φωτογραφία).

Πώς θα περιέγραφες το στυλ σου;

Ροκ. Μου αρέσει να κουβαλάω μια μικρή ανατροπή. Συνήθως πιάνει, αν και καμιά φορά πιάνομαι από τα 15 κιλά βραχιόλια.

Πες μου ένα ρούχο ή αξεσουάρ που είναι το φετίχ σου.

Δερμάτινα κομμένα γάντια

Τι ανυπομονείς να αγοράσεις και μετά να φωτογραφίσεις στο instagram;

Αεροπορικά εισιτήρια.

Πες μου έναν έλληνα χρήστη που αξίζει να ακολουθήσω στο instagram και γιατί;

Την Tina Astra αν σε ενδιαφέρει η μόδα και τον Morel Kauffman αν θες να δεις την πόλη με αέρα κομψότητας.

biancagr - Μπιάνκα Μπογδάνου: 33 ετών, μένει στην Άνω Γλυφάδα μαζί με τον γάτο της Lemmy, και δουλεύει σε φαρμακείο.


Πότε χρησιμοποίησες instagram για πρώτη φορά;

Αυτή η ερώτηση μοιάζει με ερώτηση τύπου «πότε έκανες ναρκωτικά πρώτη φορά». Δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής.

Τι σου αρέσει σε αυτό;

Είναι γρήγορο. Επίσης έχεις κάτι ακόμα να χαζεύεις ενώ περιμένεις στην ουρά στην τράπεζα. Πράγματι, η αναμονή στις δημόσιες υπηρεσίες έχει γίνει σαφώς ευκολότερη πλέον.

Τι σου αρέσει να φωτογραφίζεις συνήθως;

Τον γάτο μου, ουρανούς και σύννεφα, πελάτες στο φαρμακείο -κατά βάση παιδάκια-, τα παπούτσια μου και αστεία περιστατικά -αν είμαι γρήγορη και τα προλάβω.

Ποιες στιγμές της ημέρας το χρησιμοποιείς κυρίως;

Όταν βαριέμαι.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φίλτρο;

Το branan, αν και προτιμώ να μη βάζω κάποιο φίλτρο.

Ποιο σημείο της Αθήνας είναι το αγαπημένο σου για φωτογραφίες;

Η Αθήνα ευτυχώς έχει ενδιαφέρον παντού.

Πως θα περιέγραφες το στυλ σου;

Παρτσακλό.

Πες μου ένα ρούχο ή αξεσουάρ που είναι το φετίχ σου.

Παπούτσια και κατά βάση μπότες παντός είδους.

Τι ανυπομονείς να αγοράσεις και μετά να φωτογραφίσεις στο instagram;

Ανυπομονώ να έχω λεφτά για να φτιάξω έναν πάγκο εργασίας-μπαρ που θα μπει στην κουζίνα μου. Ε, όταν θα τον αγοράσω θα τον βγάλω και μια φωτογραφία.

Πες μου έναν έλληνα χρήστη που αξίζει να ακολουθήσω στο instagram και γιατί;

Τον Kappa Veeta γιατί οι φωτογραφίες του έχουν πάντα concept.

bontonist- Giorgio Constantine: 25 ετων, ζει στο Shoreditch στο East London και είναι φωτογράφος.


Πότε χρησιμοποίησες instagram για πρώτη φορά;

Ηταν Φεβρουάριος του 11.

Τι σου αρέσει σε αυτό;

Μου αρέσει το ύφος που παίρνουν οι φωτογραφίες κάτω από τα φιλμ φίλτρα του.

Τι σου αρέσει να φωτογραφίζεις συνήθως;

Στιγμές που χάνονται.

Ποιες στιγμές της ημέρας το χρησιμοποιείς κυρίως;

Οταν είμαι στο μετρό ή κάπου χωρίς τη φωτογραφική μου μηχανή.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φίλτρο;

Rise.

Πώς θα περιέγραφες το στυλ σου;

Καθαρά ασπρόμαυρο και ποιητικό.

Πες μου ένα ρούχο ή αξεσουάρ που είναι το φετίχ σου.

Τα κασκόλ.

Τι ανυπομονείς να αγοράσεις και μετά να φωτογραφίσεις στο instagram;

Μια πραγματική polaroid μηχανή.

Πες μου έναν έλληνα χρήστη που αξίζει να ακολουθήσω στο instagram και γιατί;

Bontonist. Check it out και θα δεις.

Πηγή: vima.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share