Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι πιο stylish και πρωτότυπες Eastpack προσγειώθηκαν στο Magritte

17 Φεβρουαρίου 2012
Οι πιο stylish και πρωτότυπες Eastpack προσγειώθηκαν στο Magritte

Η Eastpak παρουσίασε το δεύτερο Eastpak Artist Studio με ένα επιτυχημένο Launch Event την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στο bar Magritte στο Γκάζι.

Στο project γνωστοί καλλιτέχνες απ' όλο τον κόσμο, πάνω από 130, γραφίστες, σχεδιαστές, djs, σεφ πήραν πάνω από 200 κομμάτια από το κλασικό σακίδιο και το μετέτρεψαν σε έργο τέχνης, μέσα από τη δική τους ξεχωριστή ματιά.





Πλήθος κόσμου, δημοσιογράφοι, bloggers, καλλιτέχνες, φωτογράφοι και πολλοί φίλοι της Eastpack βρέθηκαν στο bar Magritte για να δούν από κοντά δημιουργίες των 10 καλλιτεχνών από την Ελλάδα.Οι καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για δεύτερη φορά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση Designers Against AIDS.






Designers Against AIDS, ιδρύθηκαν το 2004 από τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Beauty Without Irony», και από τότε οι DAA έχουν σαν σκοπό να αυξήσουν την επίγνωση για το HIV/AIDS και να προωθήσουν την πρόληψη σαν την μοναδική θεραπεία για τη νόσο.



Το Eastpak Artist Studio παρουσιάζεται επισήμως από τις 18 Ιανουαρίου 2012 στο Βερολίνο, στα πλαίσια της έκθεσης Bread and Butter. Οι τσάντες των καλλιτεχνών από την Ελλάδα, Κωνσταντίνου Ρήγου, Al Giga, Στέλιου Κουδουνάρη, Vegas, Τζωρτζίνας Σκαλίδη επιλέχθηκαν ειδικά από τα κεντρικά της Eastpak και θα βρίσκονται στο Βερολίνο καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Αν θέλετε να αποκτήσετε τις μοναδικές αυτές Eastpack μπορείτε μέσα από το site www.eastpack.com,από 19 Μαρτίου με €75.

Info:

Bar Magritte
Σωφρονίου 11, Γκάζι

artiststudio.eastpak.com

Από την Κατερίνα Κωνσταντοπούλου([email protected])

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share