Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

60χρονη γιαγιά έχει τα γενέθλιά της και την πήραν για μια ριζική μεταμόρφωση! Πως φαίνεται μετά; Απίστευτο!

Τρομερή αλλαγή!

19 Οκτωβρίου 2022 10:00
60χρονη γιαγιά έχει τα γενέθλιά της και την πήραν για μια ριζική μεταμόρφωση! Πως φαίνεται μετά; Απίστευτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συχνά οι γιαγιάδες ξεχνούν να φροντίζουν τον εαυτό τους ενώ είναι απασχολημένες με την ανατροφή των παιδιών.

Αυτό μπορεί να τους στερήσει χρόνια ή και δεκαετίες από τη ζωή τους. Χαιρόμαστε που αυτές οι μητέρες επέλεξαν να μεταμορφωθούν για χάρη του Today Show.

Πρώτη επιλέχθηκε η Lenise Melton, μια 58χρονη λογίστρια και μητέρα δύο παιδιών. Της έδωσε ενθάρρυνση η φίλη της για να συμμετάσχει στην εκπομπή, και η Lenise βρήκε την ευκαιρία να κάνει μεταμόρφωση. Είναι φανταστικό τι μπορεί να κάνει ένα καινούριο χτένισμα και μακιγιάζ σε μια νέα εμφάνιση! Το κοινό έμεινε άναυδο με την ανανεωμένη εμφάνιση!

Η δεύτερη επιλαχούσα ήταν η Bonnie Amend, μια βιβλιοθηκονόμος, που ήρθε στην εκπομπή για να γιορτάσει τα 60α της γενέθλια.

“Θέλουμε απλά η μητέρα μου να έχει ένα νέο ξεκίνημα,” δήλωσε η κόρη της, “Είναι τόσο μικροκαμωμένη και χαριτωμένη και θέλουμε απλά να έχει ένα νέο χτένισμα και να φαίνεται ωραία για τα 60α της γενέθλια.”

Αφού βγήκε έξω, ήταν ένας διαφορετικός άνθρωπος! Η οικογένειά της δεν μπορούσε να πιστέψει ότι υπήρχε τέτοια ομορφιά κρυμμένη μέσα του. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τις μεταμορφώσεις των γυναικών και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

 

Ροή ειδήσεων

Share