Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σαν να έχει κάνει πλαστική: Το κόλπο της Βίκυς Καγιά για να φαίνεται... σαν 20άρα

Με απλές κινήσεις θα δείχνετε νεότερες

20 Μαρτίου 2022 14:29
Σαν να έχει κάνει πλαστική: Το κόλπο της Βίκυς Καγιά για να φαίνεται... σαν 20άρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα πραγματικό πρότυπο ομορφιάς και για αυτήν έχει τα δικά της μυστικά, έχοντας βρει το κόλπο να δείχνει νεότερη.

Το κόλπο, μάλιστα, αφορά το χτένισμά της. Το «bun lift», ο ψηλός κότσος στην κορυφή του κεφαλιού, τραβάει με κάποιον τρόπο το δέρμα, που χαρίζει ένα face lift εφέ στο πρόσωπο και το βλέπουμε συχνά στις off-duty εμφανίσεις των μοντέλων, ενώ και οι αντίστοιχες ψηλές και πολύ σφιχτές αλογοουρές έχουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

Με πολύ απλές κινήσεις... πολλά χρόνια νεότερη

Το μυστικό είναι το να χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά, τραβώντας τα προς τα πάνω και να στερεώσεις καλά τον κότσο στο κεφάλι σου με ένα σφιχτό scrunchie. Είναι σημαντικό να είναι πολύ καλά χτενισμένα τα μαλλιά και να νιώθεις να σου τραβούν με κάποιον τρόπο το πρόσωπο – με προσοχή φυσικά ώστε να μην πονέσεις και να μη σε πιάσει το κεφάλι σου μετά από λίγη ώρα.

To instant face lift που αποκτάς, οφείλεται στο γεγονός ότι το δέρμα «τσιτώνει», αφού το χτένισμα το τραβά προς τα πάνω και οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γίνονται πιο απαλές, σχεδόν λείες. Επίσης, τραβούν και τα ζυγωματικά, αλλά και τους κροτάφους του προσώπου, αναδεικνύοντάς τα.

Μάλιστα, το δοκίμασε και η Βίκυ Καγιά, με ένα πολύ φρέσκο twist, αλλά πλαισίωσε το top-knot της με πλαϊνές αφέλειες, το no. 1 hair trend των τελευταίων δύο χρόνων, που χαρίζουν μια πολύ μοντέρνα και νεανική πινελιά στο look, με την ίδια επίσης να απαντά για την επιστροφή στο GNTM.

 

Ροή ειδήσεων

Share