Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Μη με αφήσεις ποτέ»: Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta για τις γυναικοκτονίες με τη Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη

Ένα βίντεο - γροθιά στο στομάχι

23 Νοεμβρίου 2021 13:07
«Μη με αφήσεις ποτέ»: Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta για τις γυναικοκτονίες με τη Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πρόκειται για κάποια «γλυκανάλατη» ιστορία αγάπης, αλλά για μια συγκλονιστική ιστορία-γροθιά στο στομάχι.

Φέτος, η διαφήμιση είναι εμπνευσμένη από τις κακοποιητικές σχέσεις και τις γυναικοκτονίες που συγκλονίζουν φέτος τη χώρα μας αλλά και όλο τον πλανήτη.

Η ιστορία αυτή θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα αληθινή και εμπνευσμένη από πραγματικές ιστορίες γυναικών που έπεσαν θύματα των ανδρών που υποτίθεται ότι τις αγαπούσαν.

«Θα είσαι δικιά μου, μόνο δικιά μου», ξεκινά το βίντεο με το ερωτευμένο ζευγάρι να ζει ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. Μετακομίζουν μαζί, ζουν τον έρωτά τους μέχρι που εκείνος αρχίζει να την ζηλεύει, να την καταπιέζει και στο τέλος να της ασκεί βία, τόσο λεκτική όσο και σωματική.

«Μόνο εγώ θα σε αγαπήσω», λέει ένας κακοποιητικός σύντροφος και όσο ωραίο κι αν ακούγεται μόνο έτσι δεν είναι. Είναι κτητικό, καταπιεστικό και κακοποιητικό.

«Μη με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό», καταλήγει το συγκλονιστικό βίντεο.

Μόνο το 2021, η χώρα μας μετρά 13 γυναίκες που έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που ορκίστηκαν ότι τις «αγαπούν».

Το βίντεο πλαισιώνει το τραγούδι «Μη μου μιλάς για αγάπη» της Δήμητρας Γαλάνη ενώ πρωταγωνιστεί η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Πολλές γυναίκες ίσως αναγνωρίσουν τον εαυτό τους ή τη δική τους σχέση στο βίντεο και μπορέσουν να βρουν έτσι τη δύναμη να ξεφύγουν.

Το βίντεο γυρίστηκε με αφορμή την ερχόμενη 25η Νοεμβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μια σχέση.

 

Ροή ειδήσεων

Share