Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πώς να κάνεις εύκολα σχέδια στα νύχια σου!

Απλά σχέδια για τέλεια νύχια

2 Νοεμβρίου 2021 17:53
Πώς να κάνεις εύκολα σχέδια στα νύχια σου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχεις προσπαθήσει αρκετές φορές να κάνεις όμορφα σχέδια στα νύχια σου, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενες; Αυτό είναι το κλασικό πρόβλημα που έχουμε οι περισσότερες γυναίκες, οι οποίες είτε είμαστε αρχάριες ακόμη με τα σχέδια νυχιών είτε πολύ απλά δεν πιάνει το χέρι μας.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε όλες τόσο καλές όσο είναι οι nail artists. Πολλές φορές όμως, το πρόβλημα είναι ότι δεν δοκιμάζουμε να ξεκινήσουμε με κάποιο εύκολο nail art, οπότε και απογοητευόμαστε.

Τώρα θα μου πεις υπάρχουν όντως εύκολα σχέδια, τα οποία όμως να δείχνουν και το μανικιούρ μας εντυπωσιακό; Φυσικά και Ναι.

Στην λίστα που ακολουθεί, μπορείς να δεις το πως να κάνεις μόνη σου εύκολα diy σχέδια!

Όμορφα και απλά σχέδια για τα νύχια που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα:

  • Nude γραμμικό Nail Art

Χρησιμοποίησε ένα nude base coat, κατά προτίμηση σε κάποια απόχρωση του ροζ και κάνε μια κάθετη γραμμή λίγο μετά από το κέντρο των νυχιών σου. Για να κάνει μεγαλύτερη αντίθεση, επέλεξε ένα μεταλλικό χρώμα για την γραμμή ή μαύρο.

  • Ανάποδο γαλλικό μανικιούρ

Αν δεν πετυχαίνεις το γαλλικό μανικιούρ, μπορείς να βάψεις τα νύχια σου στο χρώμα που επιθυμείς και στην βάση του να κάνεις ένα μισοφέγγαρο, ακολουθώντας απλά την γραμμή των νυχιών σου, με ένα άλλο πιο έντονο χρώμα.

Ανάποδο γαλλικό

  • Σχέδιο νυχιών δέρμα φιδιού

Εδώ τώρα, θα πρέπει να βάλεις σαν βάση το βερνίκι που θέλεις και έπειτα να κάνεις γραμμές σαν αυτές του φιδιού επάνω σε ένα σφουγγαράκι, με ένα χρώμα το οποίο δεν θα δημιουργεί πολύ μεγάλη αντίθεση. Το μόνο που μένει είναι να το ταμπονάρεις επάνω στα νύχια σου.

  • Γαλλικό μανικιούρ με glitter

Αν θέλεις να δείχνει ακόμη πιο όμορφο το γαλλικό σου, μπορείς πολύ απλά στην γραμμή του γαλλικού να κάνεις μια γραμμή με κάποιο glitter βερνίκι.

  • Σχέδια νυχιών δαντέλα

Από τα πιο όμορφα σχέδια είναι αυτά με δαντέλα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την βάση και να βάλεις επάνω στα νύχια σου ένα κομμάτι δαντέλα. Στην συνέχεια, βάλε στο σφουγγαράκι σου ένα πιο σκούρο χρώμα και πάτησε το μερικές φορές επάνω από την δαντέλα. Βγάλε την δαντέλα, βάλε top coat και είσαι έτοιμη.

  • Πουά σχέδια νυχιών

Τα πουά σχέδια νυχιών είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να κάνεις. Μπορείς να τα πετύχεις είτε με κάποιο dot tool είτε με οδοντογλυφίδα είτε ακόμη και με την άκρη από ένα τσιμπιδάκι.

  • Diy σχέδια με μαρκαδόρο

Τα γραμμικά σχέδια για τα νύχια είναι εξίσου εύκολα, αρκεί να έχεις ένα μαρκαδοράκι με λεπτή μύτη. Έπειτα, μπορείς να αφήσεις ελεύθερη την φαντασία σου και να κάνεις διάφορες γραμμές.

 Πως να κάνεις εύκολα σχέδια στα νύχια σου!

  • Negative Space nail art

Το negative space μανικιούρ είναι από τα μεγαλύτερα trends για τα νύχια τα τελευταία χρόνια. Πάρε σελοτέιπ βάλε στο σημείο που θέλεις να είναι κενά τα νύχια σου και βάψε το υπόλοιπο μέρος. Μην ξεχάσεις το top coat.

  • Ριγέ μανικιούρ

Οι ρίγες δεν είναι μόνο στην μόδα για τα ρούχα, αλλά και για το μανικιούρ μας. Μπορείς απλά να κολλήσεις διακοσμητικές ταινίες νυχιών, σε διάφορα χρώματα και να δημιουργήσεις κάποιο σχέδιο, ή αν έχεις σταθερό χέρι να της κάνεις με ένα λεπτό πινελάκι.

  • Splattered Manicure

Μπορεί να φαίνεται δύσκολη σαν ιδέα, αλλά πραγματικά το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια επιφάνεια για να βάλεις βερνίκια από διάφορα χρώματα και ένα καλαμάκι. Βούτα το καλαμάκι στα βερνίκια και φύσηξε το επάνω στα νύχια σου, για να κάνεις το splattered εφέ.

  • Glitter Ombre

Μια εναλλακτική μορφή του ombre είναι και αυτή εδώ, όπου αφού βάψεις τα νύχια σου θα πρέπει να πάρεις ένα glitter βερνίκι και να βάλεις στην βάση των νυχιών σου και να το τραβήξεις προς τα κάτω, ώστε να μην κόβεται απότομα.

Σχέδιο νυχιών

  • Γαλλικό μανικιούρ με χρώμα

Ακόμη και το να παίξεις με τα χρώματα στο γαλλικό σου μπορεί να κάνει το μανικιούρ σου άκρως εντυπωσιακό. Μπορείς επίσης να μην κάνεις την γραμμή σου στην ευθεία αλλά λοξή.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share