Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Η συγκινητική ανάρτηση τρανς που βρήκε δουλειά από τον ΟΑΕΔ: “Σήμερα κρεμάω τα γοβάκια μου”

Συγκλονιστική ιστορία!

15 Σεπτεμβρίου 2021 08:16
Η συγκινητική ανάρτηση τρανς που βρήκε δουλειά από τον ΟΑΕΔ: “Σήμερα κρεμάω τα γοβάκια μου”
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία τρανς γυναίκα, η οποία βρήκε δουλειά μέσω ΟΑΕΔ ως πωλήτρια και σταματάει τη “επεξεργασία”, την οποία αναγκαζόταν να κάνει, αποκλεισμένη από την αγορά εργασίας, συγκινεί με την ανάρτησή της.

Αναλυτικά η συγκινητική ανάρτησή που έκανε η τρανς γυναίκα

“Σήμερα κρεμάω τα γοβάκια μου που για δεκαετίες με έθρεψαν και εξηγούμε, λοιπόν έχω ευχάριστα νέα, για αρχή θέλω να πω ότι μετά από αγώνες χρόνων του ΣΥΔ και προσωπικά της προέδρου του Marina Galanou επιτέλους κατάφερε να εντάξει στα προγράμματα του ΟΑΕΔ και τρανς άτομα ώστε να μπορούν να βγουν στην αγορά εργασίας ξεφεύγοντας από τον εξαναγκασμό της σεξεργασιας. Έτσι με χαρά ανακοινώνω ότι προσελήφθη σε πρωινή δουλειά ως πωλήτρια με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για πρώτη φορά.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την Marina Galanou όπως και όλα τα παιδιά του ΣΥΔ όπου τόσα χρόνια αγωνίζονται για τα δικαιώματα των τρανς ανθρώπων στην Ελλάδα, επίσης θέλω να δώσω τα εύσημα στον ΟΑΕΔ και στο υπουργείο εργασίας που με εξέπληξαν ευχάριστα. Η αλήθεια είναι με την προοδευτικότητα που έδειξαν σε θέματα λοακτ ανθρώπων όσων αφορά τα δικαιώματα εργασίας και τέλος φυσικά να ευχαριστήσω τον εργοδότη μου που κόντρα στο εργασιακό κατεστημένο έβαλε μπροστά τον ανθρωπισμό του!”.

Η συγκινητική ανάρτηση τρανς που βρήκε δουλειά από τον ΟΑΕΔ

Της έστειλε φωτογραφία τo πέος του και εκείνη του απάντησε στέλνοντας το δικό της που ήταν μεγαλύτερο

Ένας άνδρας αποφάσισε να στείλει το πέος του σε φωτογραφία, σε μια κοπέλα που είδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προφανώς η κοπέλα του άρεσε και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει μια πιο… προσωπική κουβέντα μαζί της.

Η Faye Kinley, από τη Γλασκόβη, γεννήθηκε αγόρι αλλά είναι τρανς, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «ένα κορίτσι με το πέος» στα κοινωνικά μέσα. Επιπλέον, δες τον πρόεδρο της Τσεχίας που χαρακτήρισε «αηδιαστικά» τα διεμφυλικά άτομα.

Συγκεκριμένα, η φοιτήτρια, 20 ετών, μοιράστηκε μια συνομιλία που είχε με έναν τυχαίο άντρα στο Twitter την Τετάρτη, αφού βρήκε τον αριθμό της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και της έστειλε μια φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του.

Της έστειλε φωτογραφία τo πέος του και εκείνη του απάντησε στέλνοντας το δικό της που ήταν μεγαλύτερο

Αλλά αντί να τον αγνοήσει η Faye αποφάσισε να του στείλει το δικό της πέος, με τον άνδρα να σοκάρεται και να της απαντά πως θα την μπλοκάρει.

Ο άνδρας αρχικά της έγραψε ότι την βρίσκει πολύ σέξι και στην συνέχεια της έστειλε την φωτογραφία με το πέος του για να λάβει την… ανάλογη –κυριολεκτικά- απάντηση.

Έτσι αυτός, προφανώς σοκαρισμένος, της έγραψε: «Τι διάολο, γιατί μου το έστειλες αυτό» και συνέχισε: «Σβήνω τον αριθμό σου τώρα. Αντίο. Διαγραφή αυτής της συνομιλίας».

Δημοσιεύοντας την συνομιλία στο Twitter, η Faye ανέφερε: «Αυτός ο τυχαίος τύπος πήρε κάπως τον αριθμό μου από εδώ και μου έστειλε ένα d *** pic».

Χιλιάδες χρήστες του Twitter υποστήριξαν πως η τρανς κοπέλα έπραξε πολύ καλά.

Ίσως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός

 

Γυναίκα

Ροή ειδήσεων

Share