Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φθινόπωρο Χειμώνας 2021-2022: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις συνέχεια

Πάρτε ιδέες!

14 Σεπτεμβρίου 2021 12:06
Φθινόπωρο Χειμώνας 2021-2022: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις συνέχεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2021-2022: Οι τάσεις στα μαλλιά για το φετινό χειμώνα στα Κουρέματα, στα χρώματα και στα αξεσουάρ και ιδέες για να κάνεις στα μαλλιά σου.

Τα μαλλιά μας παίζουν πρωταρχικό ρόλο στο στιλ μας αλλά και στην εμφάνιση του προσώπου μας. Ένα σωστό κούρεμα, ένα σωστό χτένισμα, ένα σωστό χρώμα στα μαλλιά ή ένα σωστό αξεσουάρ είναι σε θέση να μας ομορφύνουν, να μας ανανεώσουν και να απογειώσουν το στιλ μας. Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν τολμούν τις μεγάλες αλλαγές, σου προτείνουμε πως να ξεφορτωθείς την ψαλίδα με φυσικούς τρόπους.

Κάθε μέρα ασχολούμαστε λίγο ή πολύ με τα μαλλιά μας. Αυτό σημαίνει ότι στην σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνα 2021 – 2022 οι τάσεις στα μαλλιά θα μας απασχολήσουν και πάλι. Θα μας δώσουν νέες ιδέες αν έχουμε ανάγκη από μία ανανέωση και φυσικά θα μας κατευθύνουν προς την σωστή κατεύθυνση όσων αφορά το στιλ μας.

Στις νέες τάσεις τα Baby clips

Τα baby clips είναι αξεσουάρ τα μαλλιά που κουμπώνουν εύκολα και έχουν φαντασμαγορικά σχέδια στις περισσότερες των περιπτώσεων. Επειδή οι πέρλες είναι συνήθως το βασικό σχέδιο των συγκεκριμένων αξεσουάρ, τα baby clips μπορούν να ανανεώσουν την εικόνα σας, να σας κάνουν πιο σικ και να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το επίσημο look σας.

Μακριές αφέλειες

Οι αφέλειες είναι σε θέση να κάνουν το βλέμμα σου πιο νεανικό και μοντέρνο. Άλλωστε πήραν το όνομά τους από το “αφελής” που εκφράζει την παιδική ηλικία. Οι αφέλειες ταιριάζουν σε γυναίκες με μεγάλο κούτελο και έντονα χαρακτηριστικά προσώπου.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις όλο το χειμώνα

Φιλαριστά μαλλιά

Τα Φιλαριστά μαλλιά ήταν μόδα την εποχή της rock και της rock and roll με κορυφαίες τραγουδίστριες και κορυφαίους τραγουδιστές του είδους να υιοθετούν αυτό το κούρεμα και να επηρεάζουν και τους άλλους ανθρώπους. Πλέον τα Φιλαριστά μαλλιά προτιμούνται από ανθρώπους που θέλουν να προσθέσουν όγκο στα μαλλιά τους.

Οι μεγαλύτερες τάσεις

Νέες τάσεις το τζίντζερ χρώμα στα μαλλιά

Μετά την Σίσυ Χρηστίδου, τα τζίντζερ μαλλιά και οι φλογερές κοκκινομάλλες έγιναν τάση. Η φετινή σεζόν του Φθινοπώρου και του Χειμώνα προτείνει τα τζίντζερ ή αλλιώς πυρόξανθα μαλλιά. Η παρακάτω απόχρωση είναι μία μοναδική επιλογή για τις γυναίκες που αγαπούν τις φυσικές αποχρώσεις.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις όλο το χειμώνα

Καρέ μαλλιά

Και φέτος τα καρέ μαλλιά θα είναι στην μόδα και πως να αντισταθούμε. Είναι ένα κούρεμα που φυσικά είναι άνετο και σου λύνει τα χέρια. Αν έχεις βαρεθεί να χτενίζεται με περίπλοκα σχέδια, θέλεις να δείχνεις πιο νέα και φυσικά πιο μοντέρνα τα καρέ μαλλιά είναι αυτά που χρειάζεσαι.

Καρέ μαλλί

Στις νέες τάσεις η Κορδέλα στα μαλλιά

Στις τάσεις μετά από πολλά χρόνια επανέρχονται οι παραδοσιακές κορδέλες για τα μαλλιά. Είναι ένα αξεσουάρ που προσδίδει αυστηρότητα και μπορείς να το επιλέξεις σε όλες τις περιστάσεις. Ακόμη και στην δουλειά.

Μαλλιά με κορδέλα

Κότσοι και πλεξούδες στα μαλλιά

Οι κότσοι και οι πλεξούδες δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις φετινές τάσεις αφού οι γυναίκες πάντα επιλέγουν έναν κότσο ή μία πλεξούδα για το σπίτι, την δουλειά, την βόλτα, την γυμναστική. Είτε είναι ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος είτε μία καλά δουλεμένη πλεξούδα θα είσαι στις τάσεις.

Κότσος στα μαλλιά

 

Ροή ειδήσεων

Share