Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

8+1 μυστικά και κόλπα για το μανικιούρ που θα κάνουν τα νύχια σας να δείχνουν πάντα υπέροχα

Θα εκπλαγείτε!

8 Αυγούστου 2021 13:59
8+1 μυστικά και κόλπα για το μανικιούρ που θα κάνουν τα νύχια σας να δείχνουν πάντα υπέροχα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το όμορφο μανικιούρ είναι η βάση για μια επιτυχημένη εικόνα. Έτσι η η φροντίδα τους απαιτεί αρκετή προσπάθεια, χρόνο, και μερικές φορές ακόμη και γερά νεύρα. Σας προτείνουμε μερικές συμβουλές που θα βοηθήσουν τα νύχια σας να παραμείνουν δυνατά, υγιή και όμορφα ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα δείτε και τα 12+1 σημάδια στα νύχια που προειδοποιούν για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Φτιάξτε μόνες σας κουκκίδες

Φτιάξτε πολύ εύκολο αντίστοιχο εργαλείο για κουκκίδες με ένα συνηθισμένο μολύβι με γόμα και καρφίτσες. Το αποτέλεσμα δεν είναι χειρότερο από αυτό ενός επαγγελματία!

Φτιάξτε μόνες σας κουκκίδες

Αλουμινόχαρτο για το επίμονο βερνίκι

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται συνήθως για την απομάκρυνση των ημιμόνιμων βερνικιών τζελ. Αλλά είναι απολύτως κατάλληλο και για τις συμβατικά βερνίκια, αν είναι πολύ επίμονα. Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με ασετόν, εφαρμόστε το στο νύχι και τυλίξτε με αλουμινόχαρτο. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και το βερνίκι θα αφαιρεθεί εύκολα.

Αλουμινόχαρτο για το επίμονο βερνίκι

Οδοντόκρεμα για την αφαίρεση σκουρόχρωμων βερνικιών

Έχετε προσέξει ότι το σκουρόχρωμα βερνίκια αφήνουν σημάδια; Αλλά υπάρχει μια λύση! Εφαρμόστε λευκαντική οδοντόκρεμα στα νύχια, τρίψτε ελαφρά με μια βούρτσα και σε ένα λεπτό τα νύχια σας θα είναι ξανά όμορφα!

Οδοντόκρεμα για την αφαίρεση σκουρόχρωμων βερνικιών


Στεγνώστε γρήγορα το βερνίκι σε κρύο νερό

Κρατήστε τα βαμμένα νύχια στον αέρα για 2 λεπτά, και στη συνέχεια βυθίστε τα σε κρύο νερό για 3 λεπτά. Μπορείτε να τα βγάλετε για λίγο έξω, αν τα δάχτυλά σας κρυώνουν. Μετά από αυτή τη διαδικασία, τίποτα δεν τολμά να αποτυπωθεί στο φρεσκοβαμμένο ​​βερνίκι.

Στεγνώστε γρήγορα το βερνίκι σε κρύο νερό

Πώς να κάνει ένα κανονικό χρώμα νέον

Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί αν εφαρμόσετε πρώτα στα νύχια σας μία λευκή βάση.

Πώς να κάνει ένα κανονικό χρώμα νέον

Βαζελίνη ενάντια στο βερνίκι

Μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το βερνίκι από το δέρμα, αν πρώτα εφαρμόσετε περιμετρικά βαζελίνη στο δέρμα γύρω από το νύχι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, και στη συνέχεια αφαιρέσετε το περιττό βερνίκι με ένα ξυλάκι.

Βαζελίνη ενάντια στο βερνίκι

Πώς να «θεραπεύσετε» σπασμένα νύχια

Αν σπάσει το νύχι σας, δε χρειάζεται να το κόψετε, αλλά αρκεί να βάλετε ένα «μπάλωμα». Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό ύφασμα και κόλλα νυχιών και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

Πώς να «θεραπεύσετε» σπασμένα νύχια

Φανταστικό μανικιούρ με φτερά

Αν τύχει να βρείτε ένα όμορφο φτερό, κρατήστε το και κάντε ένα μοναδικό μανικιούρ!

Φανταστικό μανικιούρ με φτερά

Όμπρε μανικιούρ

Για να κάνετε όμπρε νύχια χρειάζεστε μονάχα 2 χρώματα βερνικιών. Απλά κάθε φορά αραιώστε το βασικό χρώμα με περισσότερο λευκό.

Όμπρε μανικιούρ

Νύχια: Αυτό είναι το λάθος που κάνεις με το μανικιούρ και χαλάει γρήγορα - 2+1 συμβουλές (Video)

Νύχια: Οι παρακάτω απλές συμβουλές και κόλπα θα βοηθήσουν το μανικιούρ σας να διαρκέσει πολύ περισσότερο χρόνο. Παράλληλα, δείτε 12 κορυφαίες τάσεις για τα νύχια του καλοκαιριού.

1. Αφαιρέστε τυχόν λιπαρότητα και υπολείμματα με λίγο ξίδι

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε, βουτήξτε μια μπατονέτα σε ξίδι και περάστε τη πάνω από τα νύχια σας, για να απομακρύνετε τυχόν λιπαρότητα και υπολείμματα την επιφάνεια των νυχιών και του τριγύρω δέρματος.

2. Εφαρμόστε διάφανο βερνίκι για τελείωμα .

Το διάφανο βερνίκι θα κάνει σίγουρα το μανικιούρ σας να διαρκέσει περισσότερο, αλλά περιμένετε μέχρι το μανικιούρ σας να έχει στεγνώσει τελείως. Αυτό μπορεί να πάρει 15-20 λεπτά, αλλά αξίζει η αναμονή!

3. Χρησιμοποιήστε λευκό βερνίκι ως βάση σε διάφανα βερνίκια

Αν κάνετε πολλές στρώσεις βερνίκι, τότε είναι πολύ πιθανό να χαλάσει. Γι” αυτό αν το βερνίκι σας χρειάζεται παραπάνω από δύο στρώσεις για να φανεί, τότε κάντε ως βάση λευκό βερνίκι.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share