Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

26χρονη λέει πως έχει το πιο τέλειο σώμα στον κόσμο. Δείτε όμως ΠΟΣΕΣ πλαστικές εγχειρίσεις έχει κάνει και θα αναρωτιέστε!

Κάνει ειδική διατροφή για να διατηρήσει το σχήμα της

31 Ιουλίου 2021 10:09
26χρονη λέει πως έχει το πιο τέλειο σώμα στον κόσμο. Δείτε όμως ΠΟΣΕΣ πλαστικές εγχειρίσεις έχει κάνει και θα αναρωτιέστε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφού φορούσε έναν κορσέ για 23 ώρες την ημέρα και ύστερα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, το μοντέλο από την Αργεντινή, Aleira Avendano, ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι σχεδόν τέλειο!

Όπως δήλωσε η ίδια πρόσφατα: “Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να είναι πραγματικά όμορφη.”

Η Avendano φορούσε έναν κορσέ για τα τελευταία έξι χρόνια και αναφέρεται σε αυτόν ως το δεύτερο δέρμα της. Η 26χρονη συνέχισε να φοράει κορσέ παρά τις προειδοποιήσεις από τους γιατρούς για την υγεία της.

“Λατρεύω την αίσθηση της πίεσης και τον βγάζω μόνο για μια ώρα την ημέρα για να ξεκουραστώ και να πλυθώ“, είπε η Avendano.

Συμπλήρωσε πως συχνά άγνωστοι την κοιτάζουν στον δρόμο και μερικοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το σώμα και στhθος της (φοράει σουτιέν νούμερο 34DD) είναι πραγματικά. Άλλοι πάλι την έχουν κατηγορήσει ότι μοιάζει με εξωγήινο και πως δεν έχει πλευρά.

 26χρονη Λέει Πως Έχει Το ΠΙΟ Τέλειο Σώμα Στον Κόσμο. Δείτε Όμως ΠΟΣΕΣ Πλαστικές Εγχειρίσεις Έχει Κάνει Και Θα Αναρωτιέστε!

Η Avendano εξήγησε ότι ήταν δύσκολο να συνηθίσει τον κορσέ στην αρχή, αλλά τελικά την έπιανε φαγούρα χωρίς αυτόν και της ήταν πλέον αναγκαίο να τον φοράει. Τώρα, το μοντέλο είπε ότι δεν αισθάνεται κανένα πόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μαζί με ασκήσεις στη μέση, η Avendano κάνει ειδική διατροφή για να διατηρήσει το σχήμα της. Η διατροφή περιλαμβάνει μικρές μερίδες από ασπράδια αυγού, ανανά, φρούτα και κρέας. Κάνει επίσης κυλιακούς και βάρη.

 Πλαστικές Εγχειρίσεις

Πόσες πλαστικές έχει κάνει

Η 26χρονη δεν βασίζεται μόνο στη γυμναστική και σε μια υγιεινή διατροφή – έχει επίσης κάνει πάνω από 20 πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες περιλάμβαναν, 4 ξεχωριστές βελτιώσεις μαστού, 2 επεμβάσεις μύτης και μία γαστρική παράκαμψη. Επιπλέον είχε 3 εμφυτεύματα στον πισιvό, 1 επιμήκυνση μέτωπου, λιποαναρρόφηση και επιμήκυνση λαιμού. Είχε ακόμη αφαιρέσει τα δόντια της και πλέον φοράει οδοντοστοιχίες για να της δώσουν το τέλειο χαμόγελο.

 26χρονη Λέει Πως Έχει Το ΠΙΟ Τέλειο Σώμα Στον Κόσμο

Παρά την αυστηρή ρουτίνα της, η Avendano επισήμανε πως εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει το σώμα της και είναι το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ.

 

Ροή ειδήσεων

Share