Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

3 +1 beauty tips για κατεστραμμένα μαλλιά

Δοκιμάστε τα επειγόντως

12 Ιουλίου 2021 09:25
3 +1 beauty tips για κατεστραμμένα μαλλιά

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όπως είναι αναμενόμενο πολλές γυναίκες ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν συνήθως ψαλίδα και όχι μόνο.

Θαμπά μαλλιά, σπασμένα μαλλιά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν, ωστόσο δεν χρειάζεται να απελπίζεστε, καθώς με τις παρακάτω 4 τεχνικές μπορείτε να επανορθώσετε τη ζημιά.

4 φυσικές λύσεις για να ανακτήσετε τα όμορφα και μεταξένια μαλλιά σας

Καθαρές άκρες

Το πρώτο μυστικό για απαλά και λαμπερά μαλλιά; Ένα καλό κούρεμα. Είναι απαραίτητο να κόβετε τακτικά τις άκρες για να αποκαταστήσετε την αντοχή και τη δύναμη στα μαλλιά σας. Έτσι θα αποφύγετε την ψαλίδα και το σπάσιμο της τρίχας. Έτοιμες! Με ένα ωραίο κούρεμα και υγιή μαλλιά. Ορισμένοι μάλιστα λένε ότι πρέπει να "κοπεί με τη σελήνη". Δηλαδή με τις φάσεις του φεγγαριού. Η αποτελεσματικότητά του δεν έχει αποδειχθεί, αλλά ο μύθος λέει ότι οι φάσεις του φεγγαριού θα έχουν αντίκτυπο στην αναγέννηση και τη δύναμη των μαλλιών.

κούρεμα κατεστραμμένα μαλλιά

Αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας κατά το λούσιμο

Η ίνα της τρίχας των πολύ ξηρών μαλλιών είναι κατεστραμμένη, συχνά εύθραυστη και σπάει. Μερικές συμβουλές, ώστε το λούσιμο να μην είναι ένα τεστ αντοχής για τα αποδυναμωμένα μαλλιά σας.

Mη λούζεστε υπερβολικά, υιοθετείστε το co-wash ! Να λούζεστε εναλλάξ με 2 διαφορετικά τελετουργικά: αντικαταστήστε το ντουέτο Σαμπουάν + επανορθωτική μάσκα με ένα λούσιμο με μια μαλακτική κρέμα για μετά το λούσιμο μόνο, όπως με τη μαλακτική κρέμα για μετά το λούσιμο με βιολογικό βούτυρο Cupuaçu, για να μην αλλοιωθεί η ίνα της τρίχας. Καθαρισμός και θρέψη ελεγμένη και αποδεδειγμένη!

Ξεμπλέξτε τα μαλλιά σας στο ντους με μια χτένα με χοντρά δόντια, όταν εφαρμόζετε και ξεπλένετε τη προστατευτική σας φροντίδα. Αυτό συμβάλλει στον περιορισμό του σπασίματος, ειδικά εάν στεγνώνετε τα μαλλιά σας στη συνέχεια απαλά, με ταμποναριστές κινήσεις χωρίς να τρίβετε με την πετσέτα.

λούσιμα κατεστραμμένα μαλλιά

Επανορθωτική φροντίδα νυκτός

Για να ανακτήσετε τον έλεγχο στα πολύ ξηρά μαλλιά σας, προσφέρετε τους μια φροντίδα νυκτός με μάσκα. Το βράδυ, απλώστε μια γενναιόδωρη δόση φροντίδας σε όλο το μήκος των μαλλιών, τυλίξτε τα με μια πετσέτα και αφήστε τη για όλη τη διάρκεια του ύπνου. Την επόμενη μέρα, ξεπλύνετε καλά και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά. Αντίο άχυρο, καλημέρα απαλότητα!

Εύθραυστα μαλλιά: Τεχνικές spa για βελτιστοποίηση της θεραπείας

Δανειστείτε τεχνικές spa για να βελτιστοποιήσετε τη θεραπεία και να ενισχύσετε το θρεπτικό αποτέλεσμα της μάσκας των μαλλιών σας! Για να διευκολύνετε τη βαθιά διείσδυση των δραστικών συστατικών, βάλτε μια ζεστή και υγρή πετσέτα στα μαλλιά σας μετά την εφαρμογή της θεραπείας. Η υγρασία της πετσέτας θα ανοίξει τα λέπια των μαλλιών και θα επιτρέψει στη θεραπεία να διεισδύσει ακόμα περισσότερο. Επιλέξτε μια μικρή πετσέτα, μουλιάστε την και τοποθετήστε την στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό. Ελέγξτε τη θερμοκρασία, θα πρέπει να είναι αρκετά ζεστή, αλλά να μην καίγεστε. Τοποθετήστε τη στα μαλλιά σας αφού πρώτα έχετε εφαρμόσει μια μάσκα. Χαλαρώστε και αφήστε να δράσει για 10 λεπτά ... Ορίστε!

 

Γυναίκα

Ροή ειδήσεων

Share