Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Tips για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες στην παραλία!

Πώς να βγαίνεις υπέροχη στις φωτογραφίες

7 Ιουλίου 2021 12:02
Tips για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες στην παραλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι διακοπές ξεκίνησαν και οι φωτοραφίες στα νησιά επιβάλλονται. Ακόμα και αν δεν ανεβάζεις φωτογραφίες σου στα social media, τις μέρες των διακοπών σου στα όμορφα ελληνικά νησιά είναι κρίμα να μη βγάλεις μια φωτό για να θυμάσαι τις φετινές καλοκαιρινές στιγμές σου με την παρέα σου!

Τι κάνουμε όμως στην περίπτωση που πρέπει να βγάλουμε τον εαυτό μας για να ανεβάσουμε profile pic; Παρακάτω σου δίνουμε συμβουλές για να βγάλεις την απόλυτη φωτό για να σπάσεις το ρεκόρ των likes σου.

  • Χέρια ψηλά και όλα τα φτάνω...

...Έλα να πάμε τα Likes πιο πάνω! Όταν τεντώνεις τα χέρια σου και τα βάζεις ψηλά, τονίζεται η μέση σου και το κορμί σου φαίνεται καλλίγραμμο. Για αυτό, την επόμενη φορά που θα βάλεις τη φίλη σου να σε βγάλει φωτογραφία, κάνε ότι πιάνεις το δέντρο, ή ότι χαιρετάς κάποιον ή γενικά ανέβασε τα χέρια σου ψηλά χωρίς λόγο.

  • Στις μύτες (όχι του προσώπου σου αλλά των ποδιών σου)

Για να βγάλεις μια πετυχημένη φωτογραφία στην παραλία, υπάρχουν πολλά μυστικά, ένα από αυτά είναι να περπατάς στις μύτες των ποδιών σου! Κάνε δηλαδή όπως κάνεις όταν η μαμά σου έχει μόλις σφουγγαρίσει και θες να πας επειγόντως στην κουζίνα για νερό. Άλλωστε, όταν τεντώνουμε τα πόδια μας, φαίνονται πιο σφικτοί οι γλουτοί μας.

  • Με την όπισθεν

Αντί να βγάλεις μια φωτογραφία εν φας, η μόδα φέτος στην παραλία θέλει φωτό που να φαίνεται η πίσω όψη του κορμιού σου. Για αυτό, βάλε τη φίλη σου να σε βγάλει την ώρα που βγαίνεις από τη θάλασσα με την όπισθεν. Άπλα όταν το κάνεις καλό είναι λίγο να κοιτάζεις και πίσω για να μη γκρεμοτσακιστείς.

 Tips για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες στην παραλία!

  • Ξάπλα στην ξαπλώστρα

Αν δεν νιώθεις και πολύ ωραία με το σώμα σου, αλλά πρέπει να βγάλεις καλή φωτογραφία για το προφίλ στο facebook, σου έχω την λύση! Ξάπλωσε στην ξαπλώστρα και ανέδειξε τα σημεία εκείνα που θες και κάλυψε (με ρούχα, καφέ, βιβλία, τσάντες) τα σημεία που δεν σου αρέσουν πάνω σου. Το λύσαμε και αυτό.

  • Σπάστα όλα

Άλλες δύο κινήσεις ματ χρειάζεσαι για το Καλοκαίρι: Χέρι στο γοφό και σπάσε τη λεκάνη. Το χαλαρό χέρι στο γοφό καλύπτει τα περιττά κιλά σε εκείνη την περιοχή ενώ το σπάσιμο της λεκάνης δείχνει λεπτή τη μέση σου ακόμα και αν δεν είναι. Πρόσεχε μόνο μην την σπάσεις πολύ και έχουμε και ατυχήματα.

 Tips για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες

  • Αναδυόμενη θεά και θέα

Ένα άλλο μυστικό που στο σημείο που βρισκόμαστε πρέπει να σου αποκαλύψουμε είναι η αναδυόμενη θεά. Συγκεκριμένα, πρέπει να βουτήξεις για να βγεις σαν αναδυόμενη θεά από τη θάλασσα αλλά να προσέξεις να είναι ωραία και η θέα σου από πίσω, γιατί αν δεν τους αρέσει η πρώτη θέα να κάνουν like για την θέα από πίσω σου.

  • Αυθόρμητη-Στημένη: 1-1

Με άλλα λόγια, πρέπει οι φωτογραφία και να μην είναι στημένη και να μην είναι και τελείως αυθόρμητη. Ούτε ψυχρή φωτογραφία θέλουμε να δούμε ούτε άσχημες γκριμάτσες για αυτό βρες την χρυσή τομή και θυμήσου να πεις στην φίλη σου να σε βγάλει φωτό καθώς πας να ποζάρεις και όχι στην τελική πόζα.

Θα φορεθεί πολύ φέτος: Το εντυπωσιακό καφτάνι που επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου! - Δείτε πόσο κοστίζει (Photo)

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, μας αρέσει γιατί επιλέγει να φορέσει τις περισσότερες φορές πολύ οικονομικά ρούχα τα οποία μπορεί να αποκτήσει οποιοσδήποτε.

Αυτή τη φορά βέβαια θα μιλήσουμε για ένα καφτάνι, το οποίο είναι March 11 (μπορείτε να βρείτε αντίστοιχο στη Soho Soho Boutique) και δεν είναι καθόλου οικονομικό, αλλά μας άρεσε πάρα πολύ.

Η παρουσιάστρια λοιπόν πόζαρε και μοιράστηκε με τους fans της μια φωτογραφία στο Instagram, φορώντας ένα μπλε μακρύ καφτάνι με γαλάζιο κέντημα, το οποίο έχει folklore διάθεση και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ έντονη τάση, καθώς έχουμε δει πάρα πολλές fashionistas στο εξωτερικό να επιλέγουν κάτι αντίστοιχο.

Μπορεί βέβαια το καφτάνι της Τατιάνας να κοστίζει μια μικρή περιουσία, αλλά μπορείτε να βρείτε και την πιο οικονομική εκδοχή του στην αγορά και να δημιουργήσετε το τέλειο look για τις διακοπές σας και όχι μόνο.

Συνδυάσε το με σανδάλια κατά προτίμηση και φορέστε το πάνω από το μαγιό σας και όχι μόνο.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share