Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Grand Lashes Mascara: Το απόλυτο όπλο μιας γυναίκας

11 Μαΐου 2021 12:29
Grand Lashes Mascara: Το απόλυτο όπλο μιας γυναίκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το απόλυτο όπλο μιας γυναίκας για ένα απίστευτα ακαταμάχητο βλέμμα όλες τις ώρες της ημέρας δεν είναι άλλο από το κατάλληλο mascara.

Μήκος, όγκος, καμπύλη, διαχωρισμός;

Το νέο Grand Lashes Mascara από την Mon Rêve ήρθε και σε μια μόνο στρώση σου προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ όγκου και μήκους για εκθαμβωτικό βλέμμα!

Μάσκαρα για εκθαμβωτικό βλέμμα

Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι του σε σχήμα κλεψύδρας ακολουθεί το φυσικό σχήμα των βλεφαρίδων σου αγκαλιάζοντας μοναδικά την καθεμία ξεχωριστά ενώ καλύπτει με έντονο μαύρο χρώμα ακόμα και τις πιο μικρές από το πρώτο κιόλας πέρασμα.

Οι κοντές τρίχες στη μέση προσδίδουν θεαματικό όγκο ενώ οι μακριές τρίχες στις άκρες χτενίζουν μία προς μία τις βλεφαρίδες κατανέμοντας ομοιόμορφα το προϊόν, προσφέροντας τέλεια ακρίβεια και έλεγχο κατά την εφαρμογή χωρίς μουντζούρες και κόμπους.

Η εξαιρετικά κρεμώδης σύνθεσή του με ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5 προσκολλάται άμεσα στις βλεφαρίδες και σου επιτρέπει να χτίσεις την ένταση που επιθυμείς χωρίς να τις βαραίνει ενώ τις προστατεύει και τις περιποιείται σε βάθος. Έτσι έχεις ένα άκρως κομψό αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες!

Δώσε άλλη διάσταση και απογείωσε κάθε σου look με το νέο Grand Lashes Mascara. Θεαματικός όγκος, αξεπέραστο μήκος και μοναδική καμπύλη για να στρέφεις όλη την προσοχή επάνω σου σε κάθε σου πέρασμα!

 

Ροή ειδήσεων

Share