Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η MAYBELLINE NEW YORK παρουσιάζει την STORM REID ως την νέα της διεθνή εκπρόσωπο

Η Storm Reid είναι ηθοποιός και παραγωγός με ξεχωριστό ταλέντο

8 Απριλίου 2021 14:32
Η MAYBELLINE NEW YORK παρουσιάζει την STORM REID ως την νέα της διεθνή εκπρόσωπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Maybelline New York, η κορυφαία μάρκα καλλυντικών στον κόσμο, με χαρά ανακοινώνει ως νέα της ambassador την ηθοποιό και παραγωγό Storm Reid. Η Reid πλαισιώνει την Gigi Hadid, ως άλλο ένα ταλέντο που θα μοιραστεί τη φωνή της με την παγκόσμια κοινότητα της μάρκας.

Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της Storm ήρθε στην προσαρμογή του A Wrinkle in Time (2018), ενώ στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε παραγωγές όπως 12 Years a Slave (2013), Don’t Let Go (2019), When They See Us (2019), The Bravest Knight (2019) και The Invisible Man (2020). Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στις ταινίες The Suicide Squad και One Way, ενώ πρόκεται να επαναλάβει το ρόλο της ως Gia στη δεύτερη σεζόν της πετυχημένης σειράς του HBO, Euphoria.

MAYBELLINE NEW YORK

Παράλληλα, η Storm ίδρυσε μαζί με τη μητέρα της Robyn Simpson, τη δική της εταιρεία παραγωγής που ονομάζεται A Seed & Wings, με αποστολή και στόχο να δημιουργήσει και να αφηγηθεί αληθινές ιστορίες που θα δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο, ειλικρίνεια και θα εκφράσουν τις διαφορετικές οπτικές όλων ων ανθρώπων. Έχοντας αρκετές δράσεις εν ενεργεία, η πιο πρόσφατη δουλειά της Reid είναι η νέα σειρά διαλόγων του Facebook Watch με τίτλο Chop It Up, το οποίο φιλοξενείται από την Storm.

Η Storm υποστηρίζει και προσπαθεί να δημιουργήσει κοινωνική αλλαγή μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες της, καθώς και μέσω της πρωτοβουλίας της Bamazing, η οποία στοχεύει στην ενδυνάμωση και ανάδειξη της επόμενης γενιάς. Η ίδια δεν διστάζει να θίξει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, όπως η φυλετική ισότητα, η ψυχική υγεία και ο αποκλεισμός, επιλέγοντας συχνά να ταυτίζεται με έργα που υποστηρίζουν τέτοιους σκοπούς.

H φιλοσοφία που ενώνει τη Maybelline με την Storm
«Η Storm αποτελεί μια ξεχωριστή φωνή που έχει όραμα να φέρει την αλλαγή. Είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός, θαρραλέα πρωταθλήτρια υπέρ της ισότητας, με ενέργεια που φωτίζει όποιο δωμάτιο και αν μπει. Πάντα θαύμαζα την Storm και ήξερα ότι θα ταιριάζει πραγματικά ως ambassador της Maybelline New York»,δήλωσε η Trisha Ayyagari, Global Brand President, Maybelline New York Worldwide.

Μαζί με την Maybelline, η Storm θα έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει μεγαλύτερο impact και να φέρει την αλλαγή σε θέματα που ενδιαφέρουν το κοινό που έχει συνδεθεί και εκφράζεται μέσα από την Maybelline. Η Storm θα δώσει τη φωνή της στην πρωτοβουλία Brave Together της Maybelline, για την υποστήριξη των ανθρώπων με άγχος και κατάθλιψη, καθώς και στο συνεχές έργο έκφρασης της διαφορετικότητας, το οποίο επιδιώκει να επιτύχει η Maybelline.

MAYBELLINE

«Η Maybelline είναι στην οικογένειά μου από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Ανυπομονώ για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου, μέσω του οποίου θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να υποστηρίξω τις νέες γυναίκες και τη γενιά μου μέσω της σύνδεσης μου με τη Maybelline», δήλωσε η Storm Reid. Η Storm θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην ανανεωμένη σειρά Fit Me της Maybelline, που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Σχετικά με την Maybelline New York

Η Maybelline New York αποτελεί την νούμερο ένα μάρκα καλλυντικών στον κόσμο, διαθέσιμη σε περισσότερες από 120 χώρες. Συνδυάζοντας τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες και εξειδικευμένη τεχνογνωσία με τον αέρα της Νέας Υόρκης, η Maybelline New York έχει ως στόχο να δημιουργεί καινοτόμα, και προσιτά καλλυντικά για όλους. Το 2020, η Maybelline παρουσίασε το Brave Together, ένα πρόγραμμα με στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων που πάσχουν από θέματα άγχους και κατάθλιψης, θέλοντας να βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να διεκδικήσει τον χώρο του στον κόσμο μας.

Το Brave Together παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη, μια διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα και ποικιλία προγραμμάτων με σκοπό στην απενοχοποίηση του διαλόγου σχετικά με ψυχικές νόσους. Η Maybelline, θέλοντας να υπηρετήσει τον στόχο αυτό, έχει δεσμευτεί να δωρίσει 10 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια σε παγκόσμιους και τοπικούς οργανισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε στο www.maybelline.com.

 

Ροή ειδήσεων

Share