Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Η iconic Great Lash mascara της Maybelline κλείνει 50 χρόνια και το γιορτάζει!

23 Μαρτίου 2021 12:55
Η iconic Great Lash mascara της Maybelline κλείνει 50 χρόνια και το γιορτάζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εποχές περνάνε, η ανάγκη όμως για μακριές και μεγάλες βλεφαρίδες παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο! Σε έναν κόσμο που η εποχή της disco και των rollers δίνει θέση στη hip hop μουσική…

Σε έναν κόσμο όπου κάποτε τα τηλέφωνα ήταν καινοτομία και σήμερα δεν φανταζόμαστε τον εαυτό μας χωρίς social media… Σε έναν κόσμο όπου τα mum jeans, πλέον έχουν γίνει τα jeans της κόρης…. Σε έναν κόσμο όπου τα make up trends αλλάζουν πιο γρήγορα από ποτέ…

Η εμβληματική Great Lash mascara της Maybelline παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι στο make up πολλών γυναικών! Γιορτάζει, λοιπόν, τα 50 της χρόνια και συνεχίζει να χαρίζει μοναδικά eye-makeup looks.

Διαχρονική Τεχνολογία

Η Great Lash Mascara φροντίζει να ενυδατώνει τις βλεφαρίδες και να τις ενισχύει σε μήκος και σε ένταση σε κάθε εφαρμογή της. Ενώ, ταυτόχρονα το ειδικό βουρτσάκι δίνει έμφαση ακόμη και στα πιο μικρά τριχίδια βλεφαρίδων προσδίδοντας περισσότερο όγκο. Παράλληλα, η διαχρονική φόρμουλά της είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη, χωρίς να δημιουργεί αλλεργίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από πιο ευαίσθητα μάτια που κάνουν χρήση φακών επαφής.

Επιπλέον, αποτελεί τα τελευταία 50 χρόνια την νούμερο ένα καταναλωτική επιλογή στην Αμερική. Ενώ, αποτελεί επιλογή του Allure Readers και έχει βραβευθεί με το Best of Beauty Award.

Πώς χρησιμοποιείς τη Great Lash Mascara στο maximum

Βήμα 1. Εφαρμόζεις την μάσκαρα με το ειδικό της βουρτσάκι από την ρίζα μέχρι τις άκρες των βλεφαρίδων .

Βήμα 2. Συνεχίζεις να ενισχύεις τον όγκο με επιπλέον στρώσεις, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου.

Βήμα 3. Το μυστικό! Μην αφήσεις τη μάσκαρα να στεγνώσει ανάμεσα στις στρώσεις που την εφαρμόζεις, ώστε να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ας ευχηθούμε χρόνια πολλά στα 50 χρόνια Great Lash Mascara!!! #Maybellinegr

 

Ροή ειδήσεων

Share