Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ενυδάτωση και περιποίηση για το σώμα

23 Μαρτίου 2021 10:50
Ενυδάτωση και περιποίηση για το σώμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics, έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια προϊόντα με ιδιαίτερη αγάπη για τη φροντίδα και την περιποίηση της γυναικείας επιδερμίδας.

Επειδή ποτέ δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και να είναι πλάι μας, πρωτοπορούν ακόμα μία φορά δημιουργώντας νέες υπέροχες συσκευασίες με τα προϊόντα ενυδάτωσης για το σώμα από τη σειρά Prime που όλες έχουμε λατρέψει, σε τρία διαφορετικά μεθυστικά αρώματα.

Glow Me, Hug Me, Rock Me.

Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης σώματος που αποτελείται από τρία διαφορετικά προϊόντα. Το Dry Oil, το Body Spray και το Body Milk. Κάθε ένα σετ είναι ένα υπέροχο δώρο τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τις φίλες μας ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα μιας και κάθε box περιέχει τα τρία προϊόντα στην τιμή των δύο.

Dalon

To Body Milk είναι δώρο!!! Το απόλυτο Gift Box σε προνομιακή τιμή! Το body milk είναι σε κανονικό μέγεθος.

Τα προϊόντα περιποιούνται και ενυδατώνουν το δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Έχουν εξαιρετική υφή και απορροφώνται αμέσως χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας κάνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Όλα τα body milks είναι εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας, συστατικά που καταπραϋνουν και ενυδατώνουν το δέρμα.

Τα dry oils εκτός από τη βαθιά ενυδάτωση που προσφέρουν, χαρίζουν λάμψη και μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης. Τα ξηρά λάδια είναι κατάλληλα για ελαφρύ μασάζ και χαλάρωση.

Τα body sprays είναι τα έξυπνα προϊόντα για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όσες φορές χρειαστεί. Εφαρμόζονται σε σώμα, μαλλιά, ρούχα και οπουδήποτε αλλού μπορεί να σκεφτεί κανείς. Ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία τσάντα.

Όσο για τα αρώματα…Δύσκολη επιλογή! Hug me. Βιολέτα και ζουμερό ροδάκινο δεμένα με γλυκό πορτοκάλι δημιουργούν την πιο ζεστή αγκαλιά.

Rock me. Το σανταλόξυλο, το κεχριμπάρι, μαζί με τα κρίνα και το πικάντικο ροζ πιπέρι θα αναδείξουν τη ροκ πλευρά του εαυτού σου.

Glow me. Το γκλίτερ σε συνδυασμό με τη βανίλια, την καρύδα και το κεχριμπάρι μας ταξιδεύουν σε μέρη τροπικά.

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Τα Gift Boxes θα τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, σε επιλεγμένα φαρμακεία, σε e-shops καθώς και στο www.daloncosmetics.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share