Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

L’Oréal Paris Make up Exclusive Event!

18 Μαρτίου 2021 15:21
L’Oréal Paris Make up Exclusive Event!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η L’Oréal Paris γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της εμβληματικής υπογραφής γιατί σου αξίζει πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Μαρτίου το πρώτο της διαδικτυακό Make Up Exclusive event για νέα χρονιά.

Η ομάδα της L’Oréal Paris παρουσίασε μέσα από ένα live studio τα νέα λανσαρίσματα του 2021 για την κατηγορία make up. Δημοσιογράφοι, influencers και make up lovers παρευρέθηκαν διαδικτυακά και ενημερώθηκαν πρώτοι για τα νέα προϊόντα, τις exclusive συνεργασίες και τις ενέργειες που θα πρόκειται να πραγματοποιήσει το brand κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιπλέον, μέσα από το event δόθηκε η ευκαιρία στην ομάδα της L’Oréal Paris να ανακοινώσει και live την πολύ σημαντική ενέργεια Stand Up που θα ξεκινήσει το 2021 με στόχο την εκπαίδευση γυναικών και ανδρών ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση σε δημόσιους χώρους, ώστε να παρεμβαίνουν με ασφάλεια όταν γίνονται μάρτυρες τέτοιων περιστατικών.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου exclusive live make up, η brand Ambassador Δούκισσα Νομικού συναντήθηκε στο boudoir της L’Oréal Paris ζωντανά με τον Παντελή Τουτουντζή για το πρώτο live IG masterclass με την L’Oréal Paris για το 2021. Ο make up expert της L’Oréal Paris δημιούργησε ζωντανά ένα summer smoky eye make up look, παρουσιάζοντας όλα τα στάδια βήμα - βήμα με τον δικό του μοναδικό τρόπο και εξομολογήθηκε πολλά make up secrets & tips.

Η Δούκισσα Νομικού λαμπερή και όμορφη επικοινωνούσε live με το κοινό απαντώντας αναλυτικά και άμεσα στις ερωτήσεις τους. Μοιραζόταν τα δικά της πολύτιμα make up tips, που όλες οι γυναίκες αναζητούν. Η χημεία της με τον Παντελή Τουτουντζή βοήθησε το κοινό που αλληλοεπιδρούσε μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια του live.
Και αυτό ήταν μόνο η αρχή…Stay tuned για όλα τα νεότερα από τη L ‘Oréal Paris για τη νέα χρονιά… Γιατί σου αξίζει!

Επικοινωνία
L'Oréal Hellas
Consumer Products Division
Weber Shandwick
Δήμητρα Πετρίδη
Ασημίνα Μαναγλιώτη
Communications Manager
Account Manager
Τηλ: (+30) 61 88 579
Τηλ: (+30) 81 71 292
[email protected]
[email protected]

 

Ροή ειδήσεων

Share