Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η νέα κολεξιόν της Fibes Fashion που αγάπησαν οι επώνυμες!

21 Δεκεμβρίου 2020 15:15
Η νέα κολεξιόν της Fibes Fashion που αγάπησαν οι επώνυμες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη νέα κολεξιόν της Fibes Fashion, που έχει κατακτήσει τη γκαρνταρόμπα των fashionistas και γνωστών Ελληνίδων celebrities, θα βρεις τις πιο δυνατές τάσεις του φετινού χειμώνα.

Φρέσκιες προτάσεις, με έμπνευση και δημιουργικότητα, ποιοτικά υφάσματα, σου προσφέρουν γοητεία και αυτοπεποίθηση. Animal prints φορέματα και powersuit σε διαφορετικά στιλ και μοτίβα, θα σου χαρίζουν 80s διάθεση.
Oversize παλτό ή μακριά σε ίσια γραμμή, σε μοναδικά χρώματα αγκαλιάζουν το σώμα σου και αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου.

Ανθεκτική δερματίνη, συνθετικό similis, σε φούστες, παντελόνια, σεμιζιέ φουστανάκια, σορτς, μπουφάν θα αναδείξουν με εξαιρετικό τρόπο το street style look σου. Και για να αναδείξεις τη θηλυκότητα σου στην καθημερινότητα, η Fibes Fashion σχεδίασε μια σειρά ποιοτικών κολάν, για απόλυτη άνεση και εκτός γυμναστηρίου, ιδανικά για περπάτημα και casual εξόδους.

Βρείτε το cool outfit που σας ταιριάζει συνδυάζοντας το αγαπημένο σας κολάν με ένα φαρδύ φούτερ ή τολμήστε να το φορέσετε με ανδρικό T-SHIRT και over size σακάκι και θα χαρίσει νέο fashion statement στην εμφάνιση σας. Σύγχρονα, στιλάτα, ποιοτικά θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα. Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας στιλ, επιλέξτε το δικό σας most wanted outfit, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία ρούχων της νέας κολεξιόν, στο www.fibes.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share