Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η τάση στα νύχια που θα επικρατήσει και αυτόν τον χειμώνα

Τα λατρεύεις και με το δίκιο σου!

11 Νοεμβρίου 2020 17:35
Αυτή είναι η τάση στα νύχια που θα επικρατήσει και αυτόν τον χειμώνα

Τα nude νύχια τα λατρεύουμε για ένα σωρό λόγους και τα προτιμάμε στο μανικιούρ μας όλες τις εποχές. Άλλωστε δεν μας δεσμεύουν πουθενά και ταιριάζουν με όλα τα στυλ και χρώματα! Φυσικά και θα παραμείνουν για πάντα in fashion όπως και τα animal print που κέρδισαν τις καρδίες μας τον περασμένο χειμώνα.

Σκέφτηκες όμως ποτέ για ποιο λόγο τα λατρεύουν όλες οι γυναίκες;

1.Τονίζουν το χρώμα του δέρματος

Ένα όμορφο και λαμπερό nude βερνίκι νυχιών μπορεί πανέμορφα να συμπληρώσει τη φυσική απόχρωση του δέρματος. Τονίζει τα δάχτυλα και και τα κάνει να φαίνονται πιο μακριά. Διάλεξε ένα χρώμα που ταιριάζει στο δικό σου τόνο, χωρίς να είναι πολύ σκούρο ή πολύ ανοιχτό. Το καλό είναι πως μπορείς να παίξεις με άπειρους συνδυασμούς. Όπως ένα χρώμα που τείνει προς το γκρι, ένα πιο σοκολατί ή ένα nude με στοιχεία απαλού ροζ ή και σάπιου μήλου.

2. Έχουν εκατομμύρια εκδοχές

Το μπεζ χρώμα σου δίνει μια απίστευτη βάση για να πειραματιστείς όπως εσύ θέλεις. Μπορείς να προσθέσεις το τέλειο κόκκινο για αντίθεση, σχέδια σε λευκό χρώμα αλλά και καλλιτεχνικά designs από επαγγελματίες. Όπως το ασιατικό trend με τα σύρματα κατά μήκος του νυχιού. Το μπεζ λειτουργεί ως ο τέλειος καμβάς για να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου και να δημιουργήσεις μοναδικά σχέδια στα νύχια σου. Ολοκληρώνοντας έτσι κάθε σου εμφάνιση.

3. Δεν φαίνεται αν χαλάσουν

Εάν είσαι κι εσύ από τις κοπέλες που δεν αντέχουν να έχουν ξεφτισμένα και διαλυμένα νύχια, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Ένα μανικιούρ σε nude αποχρώσεις θα κρύψει πολύ καλά τυχόν ατέλειες και σπασίματα των νυχιών μέχρι να βρεις τον χρόνο να τα επιμεληθείς.

Με αυτό το απλό τρικ θα πετύχετε το τέλειο γαλλικό στα νύχια σας

Tο γαλλικό μανικιούρ είναι ότι πιο κλασσικό και διαχρονικό μπορεί να κάνει μια γυναίκα στα νύχια της. Είναι μια τάση που όλες αγαπάμε και για καλή μας τύχη έχει πλέον καθιερωθεί και δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Φέτος μάλιστα, έκανε δυναμικό comeback και δεν γινόταν να μην το υιοθετήσουμε ξανά. Ωστόσο, μεγάλη τάση αποτελούν και τα bubble nails, δες εδώ πώς θα τα πετύχεις μόνη σου.

Το σωστό μανικιούρ είναι το νούμερο ένα κομμάτι που θα απασχολήσει κάθε γυναίκα πάνω της. Όμως τα επαγγελματικά μανικιούρ απαιτούν και τον αντίστοιχο χρόνο και χρήμα προς διάθεση. Επειδή όμως το γαλλικό μανικιούρ δεν είναι και το πιο απλό για να κάνετε μόνες, το Athensmagazine.gr φρόντισε να σας το κάνει λίγο πιο εύκολο. Δείτε λοιπόν τον πιο τέλειο κόλπο για να πετύχετε επαγγελματικό γαλλικό μανικιούρ μόνες σας στο σπίτι,που θα το ζήλευε και η καλύτερα επαγγελματίας τεχνίτρια!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share