Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δυσκολεύεστε να βάψετε τα νύχια σας στο καλό σας χέρι; Δείτε πως θα πετύχετε την τέλεια εφαρμογή με αυτό το απλό κόλπο (Video)

Απίθανο τρικ

27 Οκτωβρίου 2020 13:59
Δυσκολεύεστε να βάψετε τα νύχια σας στο καλό σας χέρι; Δείτε πως θα πετύχετε την τέλεια εφαρμογή με αυτό το απλό κόλπο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα στο βάψιμο των νυχιών! Είναι στα μισά του μανικιούρ όταν καταλαβαίνετε πως έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε χέρι και να βάψετε το καλό σας.

Το να βάψετε το καλό σας χέρι σημαίνει πως πρέπει να το κάνετε με το άλλο και δεν μπορείτε να είστε σίγουρη πως θα τα καταφέρετε όπως θα θέλατε. Επιπλέον, δείτε 3+1 ιδέες που θα πάνε το animal print μανικιούρ σου σε... άλλο επίπεδο

Πείτε αντίο σ’ αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας αυτή την απλή τεχνική! Δείτε την στο βίντεο και θα καταλάβετε:

Πώς να βάψετε το καλό σας χέρι

Βήμα 1: Ξεκινήστε με την βάση. Στρίψτε το βουρτσάκι για να το κάνετε στρογγυλό. Αρχικά βάψτε την άκρη των νυχιών σας. Κρατήστε σταθερό το βουρτσάκι και κουνήστε το νύχι σας.

Βήμα 2: Για να βάψετε με την βάση το υπόλοιπο νύχι, κάντε το βουρτσάκι επίπεδο. Μετά ξεκινήστε από την γραμμή της επιδερμίδας και τραβήξτε το νύχι σας προς τα πίσω.

Βήμα 3: Τώρα ήρθε η ώρα για το βερνίκι! Σκουπίστε την μία πλευρά από το βουρτσάκι εντελώς, έτσι ώστε να έχετε μία σταγόνα από το χρώμα στην μία πλευρά του. Απομακρύντε το επιπλέον χρώμα από το βουρτσάκι.

Βήμα 4: Επαναλάβετε τα ίδια βήματα όπως και στην βάση για να βάψετε τα νύχια σας.

Βήμα 5: Επαναλάβετε τα ίδια βήματα για το γυαλιστικό και αφήστε τα να στεγνώσουν.

Βήμα 6: Πάρτε μία οδοντογλυφίδα, βουτήξτε την σε ασετόν και προσεκτικά καθαρίστε τις γραμμές γύρω από την επιδερμίδα του νυχιού για να τις κάνετε πιο καθαρές.

Είναι τόσο απλό – στην ουσία το καλό σας χέρι κάνει όλη την δουλειά μόνο του! Το άλλο απλά κρατάει το βουρτσάκι ενώ κουνάτε τα δάχτυλά σας.

Συμβουλή: Όταν βάφετε τις άκρες των νυχιών, σιγουρέψτε πως στρίβετε κατάλληλα κάθε δάχτυλο έτσι ώστε το βερνίκι να το καλύπτει εντελώς.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share