Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

4+1 trends που θα "φορεθούν" στα νύχια αυτό το φθινόπωρο

Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

8 Σεπτεμβρίου 2020 21:31
4+1 trends που θα

Εμείς οι γυναίκες δεν θα ησυχάσουμε ποτέ! Πάντα θέλουμε να ακολουθούμε πιστά τη μόδα και να ψάχνουμε για όλα τα trends που κυριαρχούν κάθε σεζόν σε ρούχα, μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ και οτιδήποτε άλλο πέσει στην αντίληψη μας. Πρόσφατα το Athensmagazine.gr σας έμαθε το κόλπο για να μην ξεφλουδίζει το μανό σας, τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να σας δείξουμε τα χρώματα που θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες στο μανικιούρ και σίγουρα θα θέλεις να δεις άμεσα πάνω στα δικά σου νύχια.

Πέντε διαφορετικά χρώματα που όμως όλα έχουν τη δική τους θέση στο νεσεσέρ μας για να ικανοποιούν κάθε μας διάθεση και εμφάνιση. Χρώματα έντονα αλλά και απαλά, χρώματα που ταιριάζουν με τον χειμώνα και τις ψυχρές του αποχρώσεις.

Πέντε αποχρώσεις του ίδιου χρώματος

Όλα τα μπλε και τα γαλάζια

Πετράδια

Χρυσά και μεταλλικά

Κλασσικά και διαχρονικά κόκκινα

Έβαλε μια σταγόνα βερνίκι νυχιών σε αλουμινόχαρτο - Μόλις είδε το αποτέλεσμα "έμεινε"

Στην εποχή του DIY, το αλουμινόχαρτο έχει την τιμητική του. Σπάνια, όμως το έχουμε δει να χρησιμοποιείται για σχέδια μανικιούρ και ειδικά όταν χρειάζεται μόνο μια σταγόνα από το βερνίκι νυχιών.

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο την πρώτη φορά, αλλά πιστέψτε μας, είναι εξαιρετικά εύκολο και το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Δε χρειάζεστε κανένα ειδικό εργαλείο, εκτός από τα κλασικά είδη μανικιούρ συν ένα σφουγγάρι και ένα αλουμινόχαρτο.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Απλά ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και δημιουργήστε αυτά τα υπέροχα σχέδια στα νύχια σας μέσα σε λίγα λεπτά. Εκτός από αυτό το κόλπο, δείτε εδώ το μυστικό για να μην ξεφλουδίζει το μανό από τα νύχια.

Δείτε το βίντεο:

Αν πειράζετε το δέρμα γύρω από τα νύχια...σταματήστε το - Σοκάρει ο λόγος

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει να νύχια ή τις παρανυχίδες του. Κάποιοι έχουν αγχώδη τύπο προσωπικότητας και δαγκώνουν νευρικά το δέρμα γύρω από τα νύχια τους ή το εσωτερικό του στόματός τους για να ηρεμήσουν.

Το δάγκωμα και το φάγωμα του δέρματος, είναι μια πάθηση γνωστή ως Δερματοφαγία, και έχει συνδεθεί με την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και άλλου είδους διαταραχές που οφείλονται σε άγχος. Ακόμα είναι ιδιαίτερο επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά, καθώς μπορεί να συμβεί αυτό που θα δείτε εδώ, και να προκληθούν προβλήματα στα ούλα τους.

Τι πειράζει λοιπόν λίγο δάγκωμα του δέρματος; Κατά καιρούς όλοι μας βρίσκουμε τον εαυτό μας να το κάνει. Μερικές φορές, η Δερματοφαγία γίνεται πιο προχωρημένη και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο δέρμα γύρω από τα νύχια. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να καταναλώνουμε τα μικρόβια γύρω από τα νύχια σε καθημερινή βάση, αλλά πολλοί έχουν αναπτύξει σοβαρές μολύνσεις μέσα και εξωτερικά των νυχιών από την καταστροφή των δερματικών ιστών από το δάγκωμα. Οι παρανυχίδες των νυχιών μολύνονται από τα μικρόβια του σάλιου, ειδικά αν κάποιος τα μασάει όλη την ώρα. Ακόμα και αν σταματήσει κάποιος να μασάει, το δέρμα μπορεί να αποχρωματιστεί.

 

Ροή ειδήσεων

Share