Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παίρνει μια ντομάτα και την αφήνει στο πρόσωπό της για 15 λεπτά! Τότε συμβαίνει το απίθανο

Θαυματουργό!

14 Ιουλίου 2020 15:10
Παίρνει μια ντομάτα και την αφήνει στο πρόσωπό της για 15 λεπτά! Τότε συμβαίνει το απίθανο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εάν θέλετε στιγμιαία λάμψη στο πρόσωπό σας, δοκιμάστε αυτή τη θεραπεία προσώπου με ντομάτα. 15 λεπτά περιποίησης είναι αρκετά για να έχετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα!

Για τη θεραπεία αυτή θα χρειαστείτε 6 μόνο συστατικά:

Ντομάτα, μέλι, ροδόνερο, ρεβυθάλευρο, ζάχαρη και ζεστό νερό.

Βήμα #1 – Καθαρισμός

Θα χρειαστείτε:

  • Χυμό ντομάτας
  • Ροδόνερο

Ανακατέψτε χυμό ντομάτας με ροδόνερο, σε ίσες ποσότητες 1:1.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι καθαρίστε το πρόσωπό σας, αφού πρώτα το βουτήξετε στο μείγμα.

Βήμα #2 – Scrub / Απολέπιση

Θα χρειαστείτε:

  • 1/2 Ντομάτα
  • Ζάχαρη

Εφαρμογή:

Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού ή μαχαιριού, ανοίξτε μερικές τρύπες στη ντομάτα.

Τώρα, πασπαλίστε τη ντομάτα με λίγη ζάχαρη.

Τρίψτε με τη ντομάτα απαλά το πρόσωπό σας για περίπου 2 λεπτά.

Θα αφαιρέσει όλη τη βρωμιά και τα μαύρα στίγματα από το δέρμα σας.

Βήμα #3 – Καθαρισμός Με Ατμό

Ο ατμός ανοίγει όλους τους πόρους της επιδερμίδας. Τρία με τέσσερα λεπτά είναι υπεραρκετά.

Βήμα #4 – Μάσκα Προσώπου

Θα χρειαστείτε:

  • Ντομάτα
  • Μέλι
  • Ρεβυθάλευρο
  • Ροδόνερο

Με την ευκαιρία διαβάστε κι αυτό: Πήρε τη ντομάτα και την έβαλε στο πόδι της - Μόλις δείτε το λόγο θα "τρέξετε" να το κάνετε

Προετοιμασία:

Σε ένα καθαρό μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν μια λεία πάστα.

Απλώστε την κρέμα στο πρόσωπό σας.

Αφήστε τη να στεγνώσει για 15 λεπτά.

Ξεβγάλτε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

Συστατικά – Οφέλη

Η ντομάτα είναι πλούσια σε στυπτικές και αντισηπτικές ουσίες. Είναι λοιπόν πολύ αποτελεσματική για να αποκτήσετε καθαρή επιδερμίδα. Είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά για το δέρμα με τάση ακμής και τη λιπαρή επιδερμίδα.

Το ροδόνερο θα καθαρίσει βαθιά την επιδερμίδα σας.

Το μέλι θα σφίξει το δέρμα του προσώπου σας και θα λειτουργήσει ως φυσικό ενυδατικό.

Το ρεβυθάλευρο θα βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας.

24χρονος έτρωγε μια ντομάτα όταν είδε κάτι μέσα - Θα πάθετε σοκ με αυτό που βρήκε

Ένας κινέζος που λατρεύει τις ντομάτες, έμεινε άφωνος, όταν την δάγκωσε και βρήκε μέσα κάτι σοκαριστικό. Δεν συμβαίνουν εύκολα αυτά τα πράγματα!

Ο Wang Xiaowen, ένας φοιτητής από το Shenyang, έχει γίνει διάσημος στην Κίνα μετά την κοινοποίηση των φωτογραφιών της ντομάτας του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 24χρονος, είπε ότι είχε αγοράσει την ντομάτα από ένα τοπικό σούπερ μάρκετ και φαινόταν απολύτως φυσιολογική. Ο Wang, αγόρασε μερικές ντομάτες, έφαγε μια μπουκιά από τη μια το μεσημέρι και συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχαν σπόροι μέσα. Αυτό που βρήκε είναι αδιανόητο, όπως και αυτό που έγινε όταν κάποιος άλλος έβαλε μια ντομάτα στην κατάψυξη.

Ο φοιτητής, έδειξε αυτή την ντομάτα στους συμφοιτητές του και κανένας δεν μπορούσε να εξηγήσει το φαινόμενο. Ο Wang ήταν τόσο εντυπωσιασμένος με την ντομάτα, που αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες της στο Weibo, το κινεζικό Twitter.

Στην ανάρτηση ρώτησε: «Να συνεχίσουμε να τρώμε ντομάτες ή όχι;»

Τελικά, ο Wang αποφάσισε να μην φάει τη σπάνια «φράουλα» που υπήρχε στο κέντρο της ντομάτας. Την κράτησε για μερικές ημέρες και μετά την πέταξε.

Ο Wang έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο, ως προς το τι θα μπορούσε να κάνει το φρούτο να είναι τόσο περίεργο.

Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου, δήλωσαν ότι η ντομάτα μπορεί να έχει τροποποιηθεί γενετικά, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι θα μπορούσε να ήταν αποτέλεσμα της διασταυρούμενης επικονίασης. Κάποιοι επίσης είπαν, ότι η ντομάτα θα μπορούσε να έχει κάποιον όγκο.

Οι γεωργικοί εμπειρογνώμονες από τον κεντρικό τηλεοπτικό σταθμό της Κίνας, είπαν ότι ο Wang δεν είχε δει μια πραγματική φράουλα, αλλά ήταν ένα μέρος της ντομάτας που είχε καταλήξει να μοιάζει με φράουλα.

Υποστήριξαν ότι η ντομάτα θα μπορούσε να έχει έλλειψη θρεπτικών συστατικών κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής της. Πιθανόν ο αγρότης να είχε χρησιμοποιήσει και κάποιες ορμόνες στα φρούτα.

Οι εμπειρογνώμονες είπαν, ότι η εμφάνιση της ντομάτας δεν επηρεάζει τη γεύση της. Προφανώς, αυτή δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση.

Ένας άντρας που ονομάζεται Dean Wilson από το Illinois στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε βρει μια «φράουλα» μέσα σε ντομάτα που είχε φυτέψει στην αυλή του, το 2010.

Σύμφωνα με τους ειδικούς από το Πανεπιστήμιο του Illinois στο Knox, αυτή η ντομάτα ήταν απλά μια ντομάτα με γέμιση. Οι ντομάτες με γέμιση, είναι αυτές που είναι ελεύθερες από χυμώδη πολτό. Όπως και οι πιπεριές, μπορούν να εμπεριέχουν μια ποικιλία από γεμίσεις. Οι περισσότερες ντομάτες αυτού του τύπου, έχουν γέμιση που μοιάζει με φράουλα.

Μια παρόμοια περίπτωση αναφέρθηκε επίσης στην Αγγλία, το 2008. Μια γυναίκα, που ονομάζεται Esther Walker από το Cheltenham του Gloucester, είχε σοκαριστεί όταν βρήκε μια «φράουλα» μέσα σε μια ντομάτα που είχε φυτέψει στον κήπο της. Ένας αγρότης της περιοχής, είχε πει ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο.

 

Ροή ειδήσεων

Share