Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άπλωσε το κοντίσιονερ στα πόδια της και έμεινε άφωνη με το αποτέλεσμα - Δοκιμάστε το

Το κόλπο που δεν γνωρίζατε

4 Ιουνίου 2020 23:01
Άπλωσε το κοντίσιονερ στα πόδια της και έμεινε άφωνη με το αποτέλεσμα - Δοκιμάστε το

Ένα κόλπο που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο. Απλώστε κοντίσιονερ στα πόδια σας, και θα μείνετε άφωνες με αυτό που θα συμβεί.

Το conditioner είναι βασικό συστατικό σε πολλά μπάνια. Υπάρχουν όμως και άλλες χρήσεις που πιθανόν να μην γνωρίζατε, και μια είναι η παρακάτω, αλλά και αυτή εδώ που έχει να κάνει με το πλυντήριο ρούχων.

Αν σας έχει τελειώσει το τζελ για το ξύρισμα, το conditioner θα κάνει την ίδια δουλειά και τα πόδια σας θα μυρίζουν υπέροχα. Επίσης, μια σταγόνα conditioner στο μπάνιο λειτουργεί σαν baby oil, ενυδατώνοντας το ξηρό δέρμα και διατηρώντας το μαλακό.

Έβαλε σε μια λεκάνη φλούδες λεμονιού και γάλα και βούτηξε μέσα τα πόδια της - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Τα πόδια είναι το μέρος του σώματος που καταπονείται καθημερινά και ταλαιπωρείται περισσότερο από κάθε άλλο καθώς σηκώνει όλο μας το βάρος. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε τον τρόπο να νιώσετε τα πόδια σας ξεκούραστα στο λεπτό με τη βοήθεια του θαυματουργού λεμονιού.

Το λεμόνι μπορεί να κάνει τα πιο απίστευτα θαύματα σε θέματα υγείας και ομορφιάς, δείτε εδώ τα 7 οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό σας. Το ίδιο εσπεριδοειδές μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και για να κάνετε ποδόλουτρο.

Για όσους πάσχουν από πρησμένα πόδια μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα ποδόλουτρο χρησιμοποιώντας φλούδες από λεμόνι και ζεστό γάλα. Τόσο το ζεστό γάλα όσο και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχει το λεμόνι, θα αναζωογονήσουν τα πόδια σας σε χρόνο μηδέν. Μην επενδύετε λοιπόν σε άλατα και προϊόντα ειδικά για την περιποίηση των ποδιών σας, ρίξτε μόνο μια ματιά παρακάτω για το τέλειο homemade ποδόλουτρο.

Υλικά:

  • 1 λεμονόφλουδα
  • 1/2 φλιτζάνι νερό (125 ml)
  • 1/4 φλιτζάνι γάλα (62 ml)
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο (32 γραμμάρια)
  • 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Προετοιμασία:

  • Βράστε τη λεμονόφλουδα σε νερό για αρκετά λεπτά.
  • Στραγγίστε το υγρό και αναμείξτε το με το γάλα, το λάδι και το αιθέριο έλαιο.
  • Όταν φτάσει σε θερμοκρασία που αντέχετε, κάντε ποδόλουτρο με το μείγμα για είκοσι λεπτά.
  • Στεγνώστε τα πόδια σας χωρίς να τα τρίψετε.
 

Ροή ειδήσεων

Share