Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έβαλε baby oil στα μαλλιά της και έπαθε πλάκα με το αποτέλεσμα - Δοκιμάστε το και εσείς

Θα σας λύσει τα χέρια

26 Μαΐου 2020 19:05
Έβαλε baby oil στα μαλλιά της και έπαθε πλάκα με το αποτέλεσμα - Δοκιμάστε το και εσείς

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το baby oil στα μαλλιά σας; Σύμφωνα με την Johnson & Johnson, τον κατασκευαστή του, αυτό το έλαιο είναι δερματολογικά ελεγμένο. Αυτό σημαίνει ότι έχει δημιουργηθεί με μια ήπια φόρμουλα που δεν θα προκαλέσει αλλεργική αντίδραση στους περισσότερους ανθρώπους.

Επιπλέον, το βρεφικό λάδι δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως parabens, φθαλικές ενώσεις, βαφές και αρώματα. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι ασφαλές για χρήση σε μωρά. Έτσι, εάν θέλετε να το εφαρμόσετε στα μαλλιά σας, είναι ασφαλές και έχει οφέλη, ενώ και το liposan είναι επίσης χρήσιμο για την φροντίδα των μαλλιών σας.

Ποια είναι;

Σε αντίθεση με τα φυσικά φυτικά έλαια, δεν υπάρχει ακόμη ιατρική έρευνα σχετικά με τα οφέλη του για τα μαλλιά σας. Ωστόσο, μπορεί να ενυδατώσει τα μαλλιά.

Η Johnson & Johnson ισχυρίζεται ότι το βρεφικό λάδι ενυδατώνει έως και 10 φορές παραπάνω σε βρεγμένο δέρμα, δημιουργώντας ένα "φράγμα", που αποτρέπει την απώλεια υγρασίας. Ομοίως, η χρήση του στα μαλλιά σας σφραγίζει την τρίχα.

Κρατάει την φυσική υγρασία όταν στεγνώνετε και στιλιζάρετε τα μαλλιά σας. Βοηθά επίσης στην ενυδάτωση των μαλλιών, και προστατεύει από βλάβη από τον ήλιο και το σπάσιμο. Δείτε παρακάτω μια συνταγή που θα δυναμώσει τα μαλλιά σας και θα τα βοηθήσει να μακρύνουν με το baby oil:

Γέμισε ένα μπουκάλι με ξύδι και ψέκασε τα μαλλιά της - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Ποια γυναίκα δεν θέλει απαλά, μεταξένια και γεμάτα λάμψη μαλλιά; Φυσικά, όλες! Σταματήστε να αγοράζετε μάσκες, λάδια και λοιπά προϊόντα περιποίησης που υπόσχονται τέλεια μαλλιά με την προϋπόθεση να ξοδέψετε μισή περιουσία. Η λύση για ακόμη μια φορά κρύβεται στα ντουλάπια της κουζίνας σας και δεν είναι άλλη από το πανίσχυρο και θαυματουργό ξύδι.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι να αποκτήσετε απαλά και μεταξένια μαλλιά. Αναμείξτε ένα μέρος λευκό ξύδι και 2 μέρη νερό, ψεκάστε παντού στα μαλλιά σας και αφήστε το για 10 λεπτά και ξεπλύνετε.Το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας ενθουσιάσει. Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό μυστικό για τα μαλλιά σας με φυσικά προϊοντα, δείτε τι θα συμβεί αν ρίξετε στο σαμπουάν σας λίγο αλάτι.

 

Ροή ειδήσεων

Share