Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το άκρως καλοκαιρινό τζιν στο πιο ανατρεπτικό χρώμα - Θα λατρέψεις τη γραμμή και την τιμή του

Κολακεύει κάθε τύπο σώματος

21 Μαΐου 2020 07:39
ZARA: Το άκρως καλοκαιρινό τζιν στο πιο ανατρεπτικό χρώμα  - Θα λατρέψεις τη γραμμή και την τιμή του

Είδαμε στη νέα συλλογή των Zara ένα ιδιαίτερο αλλά και άκρως καλοκαιρινό τζιν στο πιο έντονο χρώμα που είναι στη μόδα τους τελευταίους μήνες.

Το καλοκαίρι 2020 θα μας βρει με ανεβασμένη διάθεση και θα δώσει χρώμα στη ζωή μας αφού πλέον αποχαιρετάμε τα σκούρα χρώματα και υποδεχόμαστε τα έντονα κίτρινα, τα πορτοκαλί και γενικά τις έντονες και ζωηρές αποχρώσεις.

Επίσης, να ξέρετε πως το eshop των Zara έπεσε πριν από λίγες ημέρες γιατί μπήκαν όλες και παρήγγειλαν αυτό το κόκκινο φόρεμα, δείτε το εδώ! Έχουν μείνει ελάχιστα αποθέματα στις αποθήκες.

Μια μικρή περιγραφή του τζιν:

Ψηλόμεσο παντελόνι με μπροστινές τσέπες και πίσω τσέπες patch. Λεπτομέρεια πιέτες στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι.Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.
ZARA μανταρινί τζιν παντελόνι νέα συλλογή

Μπορείς

ΤΖΙΝ Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

25,95 EUR
ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ - 8228/037

ZARA: Πανικός με το μαύρο πέδιλο που έχει κάνει θραύση και στο Instagram

Σου βρήκαμε τα πιο σικάτα πέδιλα από τα καταστήματα ZARA που θα τα χαρείς τόσο την Άνοιξη όσο και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα, όπως και με αυτό το τέλειο κόκκινο φόρεμα. Ειδικά όταν έχουν μαύρο χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Δερμάτινο πέδιλο με τακούνι σε μαύρο χρώμα. Δερμάτινο πάνω μέρος. Σουρωτά δερμάτινα λουριά με θέση για το μεγάλο δάχτυλο. Λεπτό μεσαίο τακούνι. Μυτερό τελείωμα.

Θα τα βρείτε εδώ!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share