Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκανε μασάζ με baby oil και ιώδιο στα πόδια και έβαλε τέλος σε αυτό το πρόβλημα - Θα σας λύσει τα χέρια το καλοκαίρι

Ο πιο ανώδυνος τρόπος

20 Μαΐου 2020 12:07
Έκανε μασάζ με baby oil και ιώδιο στα πόδια και έβαλε τέλος σε αυτό το πρόβλημα - Θα σας λύσει τα χέρια το καλοκαίρι

Δοκιμάστε να κάνετε μασάζ στα πόδια με ιώδιο και λάδι baby oil και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Θα σας απαλλάξει από το πρόβλημα, που βασανίζει όλες τις γυναίκες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές τεχνικές αποτρίχωσης, όπως το κερί, η χαλάουα, η αποτρίχωση με λέιζερ κλπ, αλλά αυτές οι μέθοδοι είναι δαπανηρές και κατ’ επέκταση, απρόσιτες για πολλές γυναίκες. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες πολλές παλιές φυσικές θεραπείες για την αποτελεσματική απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών από διάφορα μέρη του σώματος.

Απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα

Οι ανεπιθύμητες τρίχες στα εμφανή σημεία του σώματος, όπως τα χέρια, τα πόδια, το πρόσωπο και την πλάτη, είναι ένα από τα κύρια αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η εμφάνισή τους οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως: η ανισορροπία των ορμονών στο σώμα, ο ακανόνιστος έμμηνος κύκλος, η χρήση ορισμένων φαρμάκων ή η εγκυμοσύνη.

Όλα αυτά τα φάρμακα είναι 100% φυσικά, δεν προκαλούν παρενέργειες και είναι πολύ φθηνότερα από τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, και έχουμε να σας προτείνουμε ακόμα μια για το πρόσωπο εδώ.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να σας παρουσιάσουμε μία από αυτές τις μεθόδους που μπορεί να αφαιρέσει γρήγορα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!

Γι’ αυτό το φάρμακο θα χρειαστείτε:

  • 1 κουταλιά της σούπας ιωδίο 2%
  • 1 φλιτζάνι baby oil

Προετοιμασία και εφαρμογή:

  • 1. Ανακατέψτε τα υλικά καλά και τρίψτε την περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε με αυτό το μείγμα
  • 2. Αφήστε το για 5 λεπτά
  • 3. Σκουπίστε το με υγρό πανί
  • 4. Το λάδι αυτό θα σταματήσει την ανάπτυξη των τριχών και όλες οι ανεπιθύμητες τρίχες θα εξαφανιστούν πολύ σύντομα!

Αλείφει με baby oil και ακόμα ένα υλικό την κοιλιά της - Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα το κάνετε αμέσως

Αυτό το κόλπο μπορεί να σώσει πολλούς από εσάς, ενόψει μάλιστα του καλοκαιριού. Θα χρειαστείτε μόνο baby oil, δηλαδή το γνωστό λάδι που βοηθάει και στο μαύρισμα, και αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Η συσσώρευση του κοιλιακού λίπους είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Παρόλου όμως, που υπάρχουν μερικά διαθέσιμα εμπορικά προϊόντα , που υπόσχονται την εξάλειψη του, τα περισσότεροι από αυτά δεν είναι αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μόνο σε μερικές εβδομάδες, ειδικά αν καταναλώνετε και τα σωστά φρούτα.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • Μισό μπουκάλι baby oil
  • Eνάμιση δισκίο καμφορά

Διαδικασία:

Πρώτα θα πρέπει να προσθέσετε την καμφορά στο baby oil και στη συνέχεια ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Θα πρέπει να αφήσετε το μείγμα να καθίσει για τουλάχιστον 2 ημέρες.

Χρήση:

Κάθε βράδυ πριν από το κρεβάτι, ανακατεύετε το μείγμα, και το εφαρμόζετε στην περιοχή που σας ταλαιπωρεί. Απλώστε το, κάνοντας μασάζ με μαλακές και κυκλικές κινήσεις.

Σημείωση:

  • Είναι ανάγκη να πίνετε πολύ νερό, για όσο διάστημα κάνετε τη θεραπεία.
  • Εάν είστε αλλεργικοί στην καμφορά , δεν πρέπει να τη δοκιμάσετε.
  • Εννοείτε και θα ρωτήσετε το γιατρό σας πριν. Το ίντερνετ μπορεί να λέει ότι τρελό κόλπο θέλει,δε μπορούμε να παίζουμε με την υγεία μας όμως
 

Ροή ειδήσεων

Share