Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα 2+1 πιο cosy χτενίσματα για αυτή τη σεζόν!

Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

7 Μαΐου 2020 18:49
Τα 2+1 πιο cosy χτενίσματα για αυτή τη σεζόν!

Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ και για εμάς τις γυναίκες κάθε νέα εποχή σημαίνει και μια νέα αλλαγή. Χρειαζόμαστε μια ανανέωση και αυτή δεν είναι άλλη από τα μαλλιά μας φυσικά. Για να μην ψάχνεις λοιπόν με τις ώρες στο Instagram για τις κορυφαίες τάσεις στα κορυφαία χτενίσματα της σεζόν εμείς βρήκαμε για εσένα τα τρία καλύτερα, στα παρουσιάζουμε και μετά η επιλογή είναι δική σου! Μην αμελούμε όμως και τα νύχια μας μιας και εκεί οι τάσεις αλλάζουν, δείτε εδώ τα κορυφαία nude σχέδια της σεζόν.

Jumbo Scrunchies

Τα scrunchies είναι ξεκάθαρα η πιο αγαπημένη και πολυσυζητημένη τάση στα μαλλιά. Φέτος αλλάζουν σχέδια και γίνονται πιο ογκώδη, ενώ τα υλικά που επικρατούν είναι το τούλι και το σιφόν. Φορώντας τα θα είναι σαν να έχετε δέσει ένα μεγάλο τούλινο ύφασμα στα μαλλιά σας που κάθε άλλο παρά άσχημο θα δείχνει. Ξεφύγετε λοιπόν από τα συνηθισμένα σχέδια και μοτίβα και στραφείτε προς τα πιο ιδιαίτερα και ρομαντικά.

Sleek Bun

Οι sleek κότσοι θα είναι πάντα στη μόδα και στο επίκεντρο όλων των τάσεων με τη μόνη διαφορά ότι αλλάζουν ελαφρώς το σχήμα τους και αποκτούν ένα πιο παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα κομψό twist. Είτε έχετε παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά είτε όχι, ποτέ δεν είναι αργά να δημιουργήσετε αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο στα μαλλιά σας. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν δυνατό κόμπο. Για να τον πετύχετε χρησιμοποιήστε αρκετά τσιμπιδάκια και dry shampoo για να μη γλιστράει η τρίχα και να μπορέσετε να τα δουλέψετε ευκολότερα. Τέλος, ψεκάστε με λακ για να δώσετε λάμψη στο look σας.

The other side

Εάν έχετε κι εσείς ενδώσει σε ένα bob hairstyle αλλά δεν ξέρετε τι χτένισμα να κάνετε κάθε φορά η παραπάνω πρόταση είναι ιδανική για εσάς και θα σας δώσει έναν rock glam αέρα. Θα χρειαστείτε ένα spray για beach waves κι ένα ψαλίδι για να «σπάσετε» ελάχιστα τα μαλλιά σας ειδικά εάν είναι φυσικά ίσια. Προσθέστε λίγο hair gel ή λάκ και είστε έτοιμες να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση.

 

Ροή ειδήσεων

Share