Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5+1 κορυφαία σχέδια για να κάνεις το μανικιούρ σου πιο ανοιξιάτικο από ποτέ

Τα λατρέψαμε όλα!

5 Μαΐου 2020 11:43
5+1 κορυφαία σχέδια για να κάνεις το μανικιούρ σου πιο ανοιξιάτικο από ποτέ

Τα κομμωτήρια και να κέντρα αισθητικής άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους και όλες οι γυναίκες θα σπεύσουν να αποκτήσουν το τέλειο ανοιξιάτικο μανικιούρ. Ποιες είναι όμως οι τάσεις που επικρατούν αυτή τη σεζόν; Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τα έξι κορυφαία σχέδια για να κάνεις το μανικιούρ σου πιο ανοιξιάτικο από ποτέ. Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο extreme από την ακόλουθη λίστα, ρίξτε μια ματιά στα γυάλινα νύχια που αυτή την άνοιξη κάνουν θραύση.

The French manicure

Εάν έχετε βαρεθεί το κλασικό γαλλικό με τη λευκή γραμμή, τότε στραφείτε άφοβα προς άλλες αποχρώσεις που είναι η ιδανική πρόταση για να δώσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα νύχια σας. Εάν βέβαια θέλετε κάτι πιο έντονο χρωματικά, μπορείτε να διαλέξετε και πιο ζωηρούς τόνους, όπως φούξια, μπλε και κίτρινο. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως πρωτοποριακό και παιχνιδιάρικο. Αξίζει να το δοκιμάσετε για να πρωτοτυπήσετε!

Colourful

Εάν πάλι είστε αναποφάσιστοι με το σχέδιο που θα επιλέξετε για το μανικιούρ σας, τότε αυτή η τάση είναι ιδανική για εσάς. Βάψτε όλα σας τα νύχια σε διάφορες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος και αφήστε τον αντίχειρα σε ένα άλλο χρώμα, τελείως αντίθετο, το οποίο θα κάνει τη διαφορά. Ή πολύ απλά μπορείτε να διαλέξετε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους χρώματα βάζοντας το καθένα από αυτά σε ένα νύχι. Αρκετά φρέσκο και νεανικό trend για να δημιουργήσετε.

Floral

Άνοιξη χωρίς λουλούδια δε νοείται, οπότε αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για να κάνετε τα άκρα σας να μοιάζουν με ανθισμένο κήπο. Εάν δε μπορείτε να σχεδιάσετε άνθη μόνες σας, μπορείτε να προτιμήσετε τα ειδικά nail stickers που απλώς κολλάνε πάνω στο νύχι, όπου θέλετε. Μπορείτε είτε να επιλέξετε πιο διακριτικά floral μοτίβα εάν είστε πιο low profile χαρακτήρες και δε σας αρέσουν τα έντονα σχέδια είτε και πιο φανταχτερά με ζωηρές αποχρώσεις και συνδυασμούς. Σε κάθε περίπτωση αφήστε τη βάση σας στο φυσικό της χρώμα ή και προτιμήστε έναν λευκό/beige τόνο για να αφήσετε τα λουλουδάτα σχέδια να μιλήσουν από μόνα τους. Απλώς πανέμορφα!

Neon

Εάν αγαπάτε τις φωτεινές αποχρώσεις, τα neon nails είναι η ιδανική πρόταση για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα μουντά nude σχέδια και χρώματα. Πρόκειται για ένα nail design που επιλέγουν πολλές celebrities, οπότε μπορείτε να ακολουθήσετε πιστά το παράδειγμά τους και να βάψετε κι εσείς τα άκρα σας σε αυτούς τους τόνους. Plus, μπορείτε να πειραματιστείτε με όποιο χρώμα εσείς επιθυμείτε!

Coral

Το αγαπημένο κι έντονο κοραλλί είναι ο «βασιλιάς» των ανοιξιάτικων χρωμάτων, που πρέπει να δοκιμάσετε στα νύχια σας από τώρα. Από την πιο παλ μέχρι και την πιο έντονη απόχρωση, μπορεί να αναδείξει τέλεια την επιδερμίδα σας, από την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σκούρα, και να σας χαρίσει γοητεία και σαγήνη. Ωστόσο, προτιμήστε το είτε στα άκρα των ποδιών σας είτε σε αυτά των χεριών σας. Όχι και στα δύο, διότι είναι αρκετά bold. Διαφορετικά, θα φαίνεται κιτς το αποτέλεσμα!

Fuchsia

Θα το ερωτευτείτε από την πρώτη στιγμή, ακόμη και αν είστε φαν των nude αποχρώσεων. Οι μπλε υποτόνοι του, μάλιστα, το κάνουν να δείχνει πιο chic και να αποστασιοποιείται από τα '80s, που επικρατούσε η υπερβολή. Εάν ψάχνετε κάτι διαφορετικό και βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, πειραματιστείτε με το ζωηρό φούξια, που είναι ταυτόχρονα girly και δυναμικό, άρα ιδανικό για όλες σας.

 

Ροή ειδήσεων

Share