Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έχετε δυνατούς πόνους στην περίοδο; Καταπολεμήστε τους με κανέλα!

Δεν θα το πιστεύετε

30 Απριλίου 2020 16:59
Έχετε δυνατούς πόνους στην περίοδο; Καταπολεμήστε τους με κανέλα!

Οι γυναίκες που έχουν επώδυνο έμμηνο κύκλο συνίσταται να προσθέτουν περισσότερη κανέλα στα ποτά και τα τρόφιμα τους. Μπορεί να βοηθήσει με τον τρόπο παρακάτω!

Η κανέλα έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και βοηθά τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της περιόδου αλλά και τους μήνες της κύησης, απαλύνοντας τους πόνους. Είναι ένα μπαχαρικό που μπορεί να ανακουφίσει ακόμα και έναν δυνατό πονόδοντο!

Μπορείτε με ένα απλό ρόφημα, ή απλά προσθέτοντας την στον καφέ, να ανακουφίσει από τους πόνους που βιώνουν οι γυναίκες κατά την έμμηνο ρύση. Δείτε έναν τρόπο παρακάτω:

Υλικά:

  • 2-3 ξυλάκια κανέλας
  • 1 κουταλιά γλυκού μέλι

Βράστε σε ένα μπρίκι τα ξυλάκια κανέλας μέχρι το νερό να γίνει ένα σκούρο αφέψημα. Κατεβάστε από την φωτία και σερβίρετε σε ένα φλυτζάνι με μια κουταλιά μέλι και μια φλούδα πορτοκάλι.

Κάνει μασάζ στο κεφάλι με μείγμα από κανέλα, ελαιόλαδο και μέλι - Θα δείτε τα μαλλιά σας να...

Όλες οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες ονειρεύονται πλούσια και δυνατά μαλλιά, και όταν τα βλέπουν τα πέφτουν και να αραιώνουν, απογοητεύονται. Με την παρακάτω θεραπεία με κανέλα και μέλι όμως μπορείτε να τα επαναφέρετε στην αρχική τους κατάσταση.

Η κανέλα και το μέλι μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες, όχι μόνο στην ενδυνάμωση των μαλλιών αλλά ακόμα και στην καταπολέμηση κάποιου απλού πόνου. Δοκιμάστε την λοιπό με κάθε τρόπο, και κυρίως αν παρατηρείτε αραίωση. Σύμφωνα με το Mayo Clinic, η απώλεια μαλλιών προκαλείται από την καταστροφή των θυλάκων των μαλλιών και την αντικατάσταση τους με ουλώδη ιστό.

Οι πιο συχνές αιτίες απώλειας μαλλιών είναι το οικογενειακό ιστορικό, οι ορμονικές αλλαγές (όπως στην εγκυμοσύνη ή την εμμηνόπαυση), οι ιατρικές παθήσεις, όπως η δερματοφυτία και ο λύκος, και οι φαρμακευτικές αγωγές, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία του καρκίνου, της αρθρίτιδας, της κατάθλιψης και των καρδιακών προβλημάτων.

Για να προλάβετε την απώλεια των μαλλιών σας, δοκιμάστε την παρακάτω θεραπεία:

Ελαιόλαδο, κανέλα, μέλι: Ξεκινήστε ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο στον φούρνο μικροκυμάτων ή στην κουζίνα. Ανακατέψτε 1-3 κουταλάκια μέλι και 1 κουταλάκι κανέλα. Κάντε μασάζ με το ζεστό μίγμα στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το να κάτσει για 15-20 λεπτά πριν ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. Επαναλάβετε 2-3 φορές την εβδομάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Share