Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανοιξιάτικο μανικιούρ 2020: 12+1 υπέροχα σχέδια στα νύχια με τις κορυφαίες τάσεις της εποχής

Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

30 Απριλίου 2020 15:04
Ανοιξιάτικο μανικιούρ 2020: 12+1 υπέροχα σχέδια στα νύχια με τις κορυφαίες τάσεις της εποχής

Ανοιξιάτικα μανικιούρ έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν οι γυναίκες, καθώς η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να φέρουμε την άνοιξη νωρίτερα στα νύχια μας! Ωστόσο, μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις κάνει comeback αυτή την άνοιξη, δείτε εδώ την τάση που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

Η άνοιξη είναι μια από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου, ο ήλιος κάνει ξανά δειλά την εμφάνιση του, η θερμοκρασία είναι σε μέτρια επίπεδα και όλος ο τόπος είναι γεμάτος χρώματα και λουλούδια.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα παστέλ μανικιούρ ή ένα nude με πολλά λουλουδάκια πάνω που τα τελευταία χρόνια η τάση με τα αποξηραμένα λουλούδια συνεχώς κερδίζει έδαφος.

Μην φοβηθείς να βάλεις χρώμα στα νύχια σου και να μπεις σε ανοιξιάτικη διάθεση, αφού μπαίνουμε στην πιο τέλεια εποχή για να αναβαθμίσεις το μανικιούρ σου.

Καλωσόρισε τις ζεστές μέρες με εντυπωσιακά χρώματα και περίτεχνα σχέδια σαν αυτά που σου δείχνουμε παρακάτω.

Το χρώμα της χρονιάς

Το έντονο βιολετί ψηφίστηκε φέτος ως το χρώμα της χρονιάς, οπότε τι καλύτερο από το να το τιμήσεις με το μανικιούρ σου; Αντί να περιοριστείς σε μία μόνο απόχρωση του μωβ, δες αυτό το δίχρωμο σχέδιο ως πηγή έμπνευσης για το επόμενο μανικιούρ σου.

Νύχια – έργο τέχνης

Βάλε λίγη κουλτούρα στα νύχια σου με αυτό το παιχνιδιάρικο, ιδιαίτερο μανικιούρ. Ξεκίνα με μια λευκή βάση και έπειτα ζωγράφισε ό,τι σχέδιο θες.

Ανθισμένα νύχια

Πρόκειται για ένα εύκολο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό σχέδιο. Ξεκίνα κάνοντας μια χρωματιστή τελεία σε κάθε νύχι και, αφού στεγνώσει, πρόσθεσε λευκά πέταλα με ένα λεπτό βουρτσάκι. Ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών.

Νύχια στο χρώμα του δέρματος

Προτίμησε nude βερνίκι για το πιο σικ μινιμαλιστικό αποτέλεσμα. Αυτό το σχέδιο θυμίζει το ματάκι της τύχης, αλλά έτσι ζωγραφισμένο πρόκειται μάλλον για ένα νυσταγμένο μάτι.

Νύχια – κόσμημα

Αν ψάχνεις για κάτι εκκεντρικό, τότε σίγουρα αυτό το σχέδιο θα το αγαπήσεις! Βάψε τα νύχια σου σε έντονο ροζ και στη συνέχεια κόλλησε στο κέντρο του κάθε νυχιού ένα τρισδιάστατο κόσμημα. Αν πάλι θες κάτι λιγότερο έντονο, μπορείς να βάλεις κόσμημα μόνο σε ένα νύχι.

Εναλλακτικό λευκό

Τα λευκά νύχια αποτελούν σταθερή αξία στο μανικιούρ. Πρόσθεσε ένα γραφικό σχέδιο, κατά προτίμηση σε μεταλιζέ απόχρωση, και κλέψε τις εντυπώσεις!

Αναβαθμισμένο γαλλικό

Δοκίμασε μια αλλαγή στο πιο κλασικό σχέδιο μανικιούρ. Αντί για το συνηθισμένο λευκό χρώμα, βάψε το τελείωμα του νυχιού σου με γκλίτερ για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ακόμα, μπορείς να δοκιμάσεις όποιο χρώμα θες και σαν βάση.

Ζωηρός συνδυασμός

Η άνοιξη προστάζει χρώμα κι εσύ δεν έχεις παρά να ενδώσεις! Συνδύασε δύο έντονα χρώματα, όπως το φούξια και το κίτρινο, και κάθε φορά που θα κοιτάζεις τα νύχια σου θα σου φτιάχνει η διάθεση!Νύχια-έργο τέχνης

 

Ροή ειδήσεων

Share