Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα χρώματα που προτιμούν και αυτά που μισούν οι άντρες στα γυναικεία νύχια

Κορίτσια δώστε βάση!

25 Απριλίου 2020 16:17
Τα χρώματα που προτιμούν και αυτά που μισούν οι άντρες στα γυναικεία νύχια

Η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες πριν επισκεφθούμε τη nail artist μας ρωτάμε και τη γνώμη του αγαπημένου μας για το χρώμα που θα ήθελε να βλέπει στα νύχια μας. Είναι κάποια χρώματα που οι άντρες προτιμούν και άλλα που τα μισούν. Για να βγεις λοιπόν από τη "δύσκολη θέση" και να μην τον ρωτάς συνεχώς, εμείς σου συγκεντρώσαμε τα χρώματα που ένας άντρας θα θαυμάσει στα νύχια σου και αυτά που δεν θέλει ούτε να τα δει. Επειδή όμως κύριο λόγο παίζει η δική μας προτίμηση αλλά και οι τάσεις της κάθε σεζόν, δείτε εδώ την κορυφαία τάση με τα νύχια σαν... καθρέφτες!

Ποιο χρώμα όμως είναι αυτό που οι άντρες απεχθάνονται; Η αντρική αισθητική δεν βλέπει με καλό μάτι το μαύρο βερνίκι στα γυναικεία νύχια – το μαύρο είναι πολύ καταθλιπτικό για να το αντέξει ο άντρας. Σύμφωνα με σχετικές έρευνες, οι περισσότεροι αρσενικοί συμφωνούν ότι τους θυμίζει κάτι πένθιμο και τους χαλάει το κέφι, ενώ για κάποιους η εικόνα παραπέμπει σε… κακιά μάγισσα ή σκοτεινό, γοτθικό περιβάλλον. Βλέπεις, έχουν συνδέσει στο μυαλό τους τα ντελικάτα γυναικεία άκρα με πιο ρόδινες αποχρώσεις (με το φυσικό ροζ, για την ακρίβεια).

Ο παλιμπαιδισμός δεν είναι σέξι…

Από την άλλη μεριά, ζωάκια και πάσης φύσεως σχεδιάκια και στρασάκια, που εσύ θεωρείς χαριτωμένα και διασκεδαστικά, για την πλειονότητα των αντρών είναι απλώς ανόητα και απωθητικά. Δείχνουν περισσότερο μια γυναίκα που παλιμπαιδίζει – έστω αν εκείνη έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να πετύχει αυτό το εντυπωσιακό, μοδάτο αποτέλεσμα.

Τα "γυάλινα" νύχια είναι η τάση που κάνει θραύση αυτή τη σεζόν!

Κάθε σεζόν φέρνει και μια νέα τάση που ξετρελαίνει τις γυναίκες. Αυτή τη φορά η τάση που βρήκε το Athensmagazine.gr για εσάς αφορά τα νύχια σας. Μετά τα banana nails που έχουν τρελάνει όλες τις γυναίκες και εδώ θα δείτε τα κορυφαία σχέδια, σειρά έχουν τα seaglass nails που θα απογειώσουν το μανικιούρ σας!

Η έμπνευση ανήκει σε μια κορυφαία nail artist, η οποία θέλησε να δημιουργήσει ένα μανικιούρ που είναι πιο opaque από ότι ήταν το trend των jelly nails και για το λόγο αυτό έκανε ένα blend του μανό με χρώμα με λίγη ποσότητα από το διάφανο top coat, χαρίζοντας έτσι ένα πιο παχύρρευστο αποτέλεσμα. Έπειτα, εφάρμοσε ξανά λίγη ποσότητα από το διάφανο top coat και ολοκλήρωσε το μανικιούρ με την εφαρμογή ενός ματ top coat, ένα τρικ που δίνει ένα frosty (πιο ψυχρό) φινίρισμα και αυξάνει τους λευκούς υποτόνους.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share