Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλε ένα λεμόνι, μηλόξιδο και λίγο μέλι στο πρόσωπό της - Τα αποτελέσματα σοκάρουν

Απίστευτο!

20 Απριλίου 2020 14:44
Έβαλε ένα λεμόνι, μηλόξιδο και λίγο μέλι στο πρόσωπό της  -  Τα αποτελέσματα σοκάρουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλες οι γυναίκες ονειρεύονται ένα πρόσωπο αψεγάδιαστο, χωρίς σημάδια και κηλίδες. Με αυτό τον τρόπο και την φυσική μάσκα θα είστε ένα βήμα πιο κοντά στο να το αποκτήσετε. Θα χρειαστείτε μόνο μαγειρική σόδα, μέλι, μηλόξιδο και...λεμόνι! Ωστόσο, θραύση έχει κάνει και η σπιτική μάσκα με μαγειρική σόδα

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν «δημοφιλή» προϊόντα φροντίδας προσώπου. Το κακό αυτών των προϊόντων, είναι το περιεχόμενό τους. Αν διαβάσετε προσεκτικά την ετικέτα του καθαριστικού προσώπου σας, θα δείτε ότι αποτελείται από πολλές χημικές ουσίες. Η μαγειρική σόδα, ή και "μαγική" σόδα,μιας και κάνει μαγικά, μπορεί να εφαρμοστεί και κάτω από τα μάτια, με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Το πρόσωπό σας είναι η ταυτότητά σας, οπότε πρέπει να κάνετε το καλύτερο για να κρατηθείτε νέες για πάντα. Μερικές φορές τα γονίδια παίζουν σημαντικό ρόλο στη συνολική σας υγεία, οπότε μην πανικοβληθείτε εάν δείτε κηλίδες λόγω ηλικίας, λεπτές γραμμές ή ακμή.

Τα ακριβά προϊόντα δεν κάνουν απαραίτητα τη σωστή δουλεία. Χρησιμοποιήστε φυσικά προϊόντα και τα προβλήματά σας θα εξαφανιστούν.

Δοκιμάστε αυτή τη φυσική σπιτική μάσκα και η επιδερμίδα σας θα βελτιωθεί σημαντικά. Δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος για να θρέψετε και να καθαρίσετε το δέρμα σας.

Το μόνο που χρειάζεστε, είναι στην ουσία λίγη μαγειρική σόδα χωρίς αλουμίνιο και βιολογικό μηλόξυδο.

Βάλτε μαγερική σόδα με μηλόξιδο και μέλι στο πρόσωπο σας...Θα μείνετε άφωνοι με την αλλαγή!

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Μηλόξυδο
  • Μέλι
  • Το χυμό από ½ λεμόνι

Παρασκευή:

Αρχικά, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο σε μισό ποτήρι νερό. Βάλτε τη μαγειρική σόδα σε ξεχωριστό μπολ και σιγά-σιγά ρίξτε τη στο διάλυμα με το ξύδι. Προσθέστε το χυμό λεμονιού και το μέλι. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα τα υλικά.

Εφαρμογή:
Καθαρίστε το πρόσωπό σας και ξεπλύνετέ το με ζεστό νερό για να ανοίξετε τους πόρους. Στεγνώστε με μια πετσέτα 100% βαμβακερή. Εφαρμόστε τη μάσκα σας και αφήστε την να δράσει για 5-10 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά. Έπειτα, ξεπλύνετε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με κρύο νερό ώστε να κλείσετε τους πόρους.

Πολύ σύντομα, θα παρατηρήσετε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης. Το δέρμα σας θα λάμπει και θα είναι φρέσκο και υγιές.

 

Ροή ειδήσεων

Share